Wijil Pace

Versi: Henny Musika

Arep ning sapa nitipaken raga,
Sun ngenes keilangan cinta..
Turu ora lali mangan ora ngeli..

Kekasih hati kien wis kawinan,
Duh kakang bli melas ning si badan..
Kula tetangisan ditinggal sampean..

reff:
Pengen ketemu kula isin mareke,
Watir dumbangi sing dadi rabine..
Ngenes balike..

Ning pribasane pace akeh wijile,
Blenak rasane cinta ana sing ndue..
Angel ketemune..
Demen ora kelakon sun ketuwon..

Kekasih hati kien wis kawinan,
Duh kakang bli melas ning si badan..
Kula tetangisan ditinggal sampean..

reff:
Pengen ketemu kula isin mareke,
Watir dumbangi sing dadi rabine..
Ngenes balike..

Ning pribasane pace akeh wijile,
Blenak rasane cinta ana sing ndue..
Angel ketemune..
Demen ora kelakon sun ketuwon..

Arep ning sapa nitipaken raga,
Sun ngenes keilangan cinta..
Turu ora lali mangan ora ngeli..

Kekasih hati kien wis kawinan,
Duh kakang bli melas ning si badan..
Kula tetangisan ditinggal sampean..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *