Tulusing Tresno

Versi: Yunita

KOYO SAK KEDHEPING NETRO,
TELUNG TAUN WUS TANPO DIROSO..
KOYO TULUSE TRESNAKU,
AKU SETYO NGENTENI SLIRAMU..

BATHINKU ORA NYELAK’I,
PANCEN NDIKO GANTILANING ATI..
MBOTEN RINTEN MBOTEN DALU,
WEWAYANGANMU GUMANTHIL ING NETRAKU..

BUNGAHE ATIKU,
BISO BEBRAYAN KARO SLIRAMU..
PARIBASAN KEMBANG ALUM,
SINIRAM BANYU EMBUN KANG AGUNG..

YO MUNG SIJI PANYUWUNKU,
NDIKO TANSAH TETEPO ING JANJI..
URIP BARENG KARO AKU,
BISO NGANTI TEKAN KAKI NINI..

REFF:
KOYO SAK KEDHEPING NETRO,
TELUNG TAUN WUS TANPO DIROSO..
KOYO TULUSE TRESNAKU,
AKU SETYO NGENTENI SLIRAMU..

BATHINKU ORA NYELAK’I,
PANCEN NDIKO GANTILANING ATI..
MBOTEN RINTEN MBOTEN DALU,
WEWAYANGANMU GUMANTHIL ING NETRAKU..

BUNGAHE ATIKU,
BISO BEBRAYAN KARO SLIRAMU..
PARIBASAN KEMBANG ALUM,
SINIRAM BANYU EMBUN KANG AGUNG..

YO MUNG SIJI PANYUWUNKU,
NDIKO TANSAH TETEPO ING JANJI..
URIP BARENG KARO AKU,
BISO NGANTI TEKAN KAKI NINI..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *