Panandang

Versi: Atun Kenza

Sopo sing gelem nglakoni.
Lelakon kang tak sandang rino klawan wengi..
Babar pisan aku ora ngerti,
Batinmu ra nggrahito jebul nyimpen wadi..

Ojo kurang ing pamengku,
Yen ono tumindhakku sarwo kurang dugo..
Kabeh mau bareng wis kebacut,
Mulane wekasane aku trimo manut..

Mung tujune pituturku marang kowe,
Wis tak anggep bakul jamu pinggir dalan gede..
Bebasane koyo betet sewu,
Ocehane ra digatek’ake..

Aku ra bakal nggondheli,
Sliramu tumindak kang dudu sak lumrahe..
Kabeh mau aku ngrumangsani,
Ra biso nyukupi kebutuhanmu..

reff:
Sopo sing gelem nglakoni.
Lelakon kang tak sandang rino klawan wengi..
Babar pisan aku ora ngerti,
Batinmu ra nggrahito jebul nyimpen wadi..

Ojo kurang ing pamengku,
Yen ono tumindhakku sarwo kurang dugo..
Kabeh mau bareng wis kebacut,
Mulane wekasane aku trimo manut..

Mung tujune pituturku marang kowe,
Wis tak anggep bakul jamu pinggir dalan gede..
Bebasane koyo betet sewu,
Ocehane ra digatek’ake..

Aku ra bakal nggondheli,
Sliramu tumindak kang dudu sak lumrahe..
Kabeh mau aku ngrumangsani,
Ra biso nyukupi kebutuhanmu..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *