Ojo Dumeh (ega poetra)

Versi: Ega Poetra

Ojo.., mung nyawang klambine
Ojo.., mung nyawang rupane..
Ojo.., mung nyawang kulite
Sejatine kabeh wis ono garise..

Ojo.., amergo klambine
Ojo.., amergo rupane..
Ojo.., amergo kulite
Sejatine kabeh wis ono pesthine..

reff:
Sak tenane kabeh,
Rupo endah lan busono..
Iku kabeh mau
Namung sak dermo..

Ati engkang suci, tuluse ora ngapusi
Iku kabeh mau, kang migunani..
Welas asih marang, poro konco lan kancane
Dadio manungso kang migunani..

reff:
Ojo.., amergo klambine
Ojo.., amergo rupane..
Ojo.., amergo kulite
Sejatine kabeh wis ono pesthine..

reff:
Sak tenane kabeh,
Rupo endah lan busono..
Iku kabeh mau
Namung sak dermo..

Ati engkang suci, tuluse ora ngapusi
Iku kabeh mau, kang migunani..
Welas asih marang, poro konco lan kancane
Dadio manungso kang migunani..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *