Nyanding Wong Liyo

Versi: Syahiba

Wayah isuk tangine srengenge,
Koyo isun magih nyanding larene..
Sing keroso wis sewindu isun ngerandu,
Kari kari tego riko nggawe tatu..

Mosok tah riko kari kenemenen,
Welas kangen koyo wis riko pendem..
Tangis iluh wis entek isun tok aken,
Sambate ati riko sing gelem ngereken..

Udan panas isun belani,
Masio riko sing gelem mayungi..
Pamit menyang megawe adoh,
Pungkasane wis urip nyanding wong liyo..

Udan panas isun belani,
Masio riko sing gelem mayungi..
Pamit menyang megawe adoh,
Pungkasane wis urip nyanding wong liyo..

reff:
Mosok tah riko kari kenemenen,
Welas kangen koyo wis riko pendem..
Tangis iluh wis entek isun tok aken,
Sambate ati riko sing gelem ngereken..

Udan panas isun belani,
Masio riko sing gelem mayungi..
Pamit menyang megawe adoh,
Pungkasane wis urip nyanding wong liyo..

Udan panas isun belani,
Masio riko sing gelem mayungi..
Pamit menyang megawe adoh,
Pungkasane wis urip nyanding wong liyo..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *