Suroloyo

Versi: Wulandari Egatama

Aku ora bakal lali,
Wiwitane pisanan aku ketemu..
Nalikane dolan ono pucuk gunung suroloyo,
Papan endah ono tlatah kulonprogo..

Esemanmu kang nggodha batinku,
Awan wengi mung tansah tak impi impi..
Mung emane sak pungkurmu wis ora biso ketemu,
Dhuh wong bagus kangenku marang sliramu..

reff:
Gek kepiye iki, bingung ati iki
Kudu ngendi anggonku nggolek’i..
Opo ra rumongso, opo pancen tego
Sabendino tak tunggu neng suroloyo..

Nganti malih rambut iki,
Selawase sliramu tansah tak anti..
Suroloyo dadi saksi anggonku tansah ngenteni,
Mbok menowo gusti kerso nyembadani..

reff:
Esemanmu kang nggodha batinku,
Awan wengi mung tansah tak impi impi..
Mung emane sak pungkurmu wis ora biso ketemu,
Dhuh wong bagus kangenku marang sliramu..

reff:
Gek kepiye iki, bingung ati iki
Kudu ngendi anggonku nggolek’i..
Opo ra rumongso, opo pancen tego
Sabendino tak tunggu neng suroloyo..

Nganti malih rambut iki,
Selawase sliramu tansah tak anti..
Suroloyo dadi saksi anggonku tansah ngenteni,
Mbok menowo gusti kerso nyembadani..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *