Sing Pungkas

Versi: Angga

Kadine isun, duwe rumongso
Ibarat anging nampes nong koco..
Sing kiro gadug welas sun nong riko,
Seprono seprene mung mandeg ring dodo..

Mergone riko, intene dunyo
Mandaneo isun sing nduwe doyo..
Mulo wis pantes dhung sing kebales,
Welas sun kandas tapi sing pungkas..

reff:
Sing bakal luntur, sing bakal ilang
Masio angene ngelip nong lintang..
Sing bakal luntur, sing bakal ilang
Masio angene ngelip nong lintang..

Rantak serngenge nong pucu wetan,
Ngukir langit nembus mego..
Welas sun nong riko sing kiro sirno,
Masio tah isun kelangan nyowo,
Amrih ketompo..

reff:
Sing bakal luntur, sing bakal ilang
Masio angene ngelip nong lintang..
Sing bakal luntur, sing bakal ilang
Masio angene ngelip nong lintang..

Rantak serngenge nong pucu wetan,
Ngukir langit nembus mego..
Welas sun nong riko sing kiro sirno,
Masio tah isun kelangan nyowo,
Amrih ketompo..
Amrih ketompo..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *