Kari Getune

Versi: Syahiba

Isun magih duwe roso,
Roso welas hang sempurno,
Wis kanggo nyandhing wong liyo..
Bengen riko tego ninggal isun,
Saiki riko rumongso getun..

Enget tah riko magih soro sorone,
Enget tah riko magih seneng senenge..
Paribasan mangan sedino mung sepisan,
Sing kiro bakal welas isun ngeliyan..

reff:
Eman riko lan isun wis pisahan,
Eman duh eman wis dadi lakonan..

Myakne wis kabeh wis dadi dalan uripe,
Saiki mung kari getune..
Myakne wis kabeh wis dadi dalan uripe,
Saiki mung kari getune..

Isun magih duwe roso,
Roso welas hang sempurno,
Wis kanggo nyandhing wong liyo..
Bengen riko tego ninggal isun,
Saiki riko rumongso getun..

Enget tah riko magih soro sorone,
Enget tah riko magih seneng senenge..
Paribasan mangan sedino mung sepisan,
Sing kiro bakal welas isun ngeliyan..

reff:
Eman riko lan isun wis pisahan,
Eman duh eman wis dadi lakonan..

Myakne wis kabeh wis dadi dalan uripe,
Saiki mung kari getune..
Myakne wis kabeh wis dadi dalan uripe,
Saiki mung kari getune..

Myakne wis kabeh wis dadi dalan uripe,
Saiki mung kari getune..
Myakne wis kabeh wis dadi dalan uripe,
Saiki mung kari getune..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *