Cewek Matre

Versi: Rama Sutet

Goro goro, pacaran karo kowe
Mumet sirahku, tak rasakke soyo suwe..
Aku ora ngiro, yen dadine koyo ngene
Tresnamu manis mung ono pucuk lambe..

Lagi seminggu, kowe dadi pacarku
Wis wani njaluk, minta ini minta itu..
Wingi njaluk tv, vcd karo lemari
Saiki wis njaluk mobil mercy..

Lagi pacaran, durung dadi bojoku
Nanging sikapmu, kok mung gawe awak ngelu..
Wis tak rewangi, adol sawah adol sapi
Kabeh penjalukmu, rasane wis tak turuti..
Nanging kowe lha kok malah soyo ndadi..

Mumpung durung kebacut, becik’e pisahan wae
Mumpung durung kebacut, aku malih dadi kere..
Aku ora ngiro, yen pacarku cewek matre
Uwis cukup semene wae..

reff:
Lagi seminggu, kowe dadi pacarku
Wis wani njaluk, minta ini minta itu..
Wingi njaluk tv, vcd karo lemari
Saiki wis njaluk mobil mercy..

Lagi pacaran, durung dadi bojoku
Nanging sikapmu, kok mung gawe awak ngelu..
Wis tak rewangi, adol sawah adol sapi
Kabeh penjalukmu, rasane wis tak turuti..
Nanging kowe lha kok malah soyo ndadi..

Mumpung durung kebacut, becike pisahan wae
Mumpung durung kebacut, aku malih dadi kere..
Aku ora ngiro, yen pacarku cewek matre
Uwis cukup semene wae..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *