Babu Ngamen

“BABU NGAMEN” Versi Dian Marshanda

Mbiyen mbiyen mbiyen soro uripku,
Lahir neng ndeso mlarat nasibku..
Melok cino kerjo dadi babu,
Ra tau nompo gajiku..

Juraganku ancen rodo’ mlotho,
Karo babu ijik pengen ngono..
Tinimbang ajur harga diriku,
Mendhing dodol suworoku..

Kok ndilalah ngamen neng bis-bisan,
Pethuk produser rekaman..
Aku ditawani dijak shotingan,
Lagune campursarian..

Kok ndilalah liwat suworoku,
Akhire aku terkenal..
Babu ngamen sing mbiyen nelongso,
Saiki uripe mulyo..

reff:
Mbiyen mbiyen mbiyen soro uripku,
Lahir neng ndeso mlarat nasibku..
Melok cino kerjo dadi babu,
Ra tau nompo gajiku..

Juraganku ancen rodo’ mlotho,
Karo babu ijik pengen ngono..
Tinimbang ajur harga diriku,
Mendhing dodol suworoku..

Kok ndilalah ngamen neng bis-bisan,
Pethuk produser rekaman..
Aku ditawani dijak shotingan,
Lagune campursarian..

Kok ndilalah liwat suworoku,
Akhire aku terkenal..
Babu ngamen sing mbiyen nelongso,
Saiki uripe mulyo..

reff:
Mbiyen mbiyen mbiyen soro uripku,
Lahir neng ndeso mlarat nasibku..
Melok cino kerjo dadi babu,
Ra tau nompo gajiku..

Juraganku ancen rodo’ mlotho,
Karo babu ijik pengen ngono..
Tinimbang ajur harga diriku,
Mendhing dodol suworoku..

Kok ndilalah ngamen neng bis-bisan,
Pethuk produser rekaman..
Aku ditawani dijak shotingan,
Lagune campursarian..

Kok ndilalah liwat suworoku,
Akhire aku terkenal..
Babu ngamen sing mbiyen nelongso,
Saiki uripe mulyo..
Saiki uripe mulyo..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *