Udele Dewe

Versi: Rama Sutet

Jamane jaman edan,
Yen ra edan jare ra keduman..
Sing sugih tambah makmur,
Lha sing mlarat soyo tambah ajur..

Korupsi dadi tradisi,
Sing penting uripe mukti..
Tak peduli rakyate mangan,
Tiga hari sekali..

Sepatu jas lan dasi,
Mobile kinclong jenenge mercy..
Kantore mewah tenan,
Jenenge wa gedunge dewan..

Dandan wc dana milyaran,
Neng kantor biso karaokean..
Tak peduli rakyate mangan,
Tiga hari sekali..

Jamane jaman edan,
Yen ra edan jare ra keduman..

reff:
Janji jaman mbiyene,
Yen wis dadi mikir rakyate..
Bareng tekan karepe,
Ngerti duit ijo mripate..

Rakyate podho nangis,
Mergo bencana ra uwis uwis..
Saben saben podho rapat,
Njaluk’e gaji berlipat..

Piye..negarane,
Yen wakile mung mikir udele dewe..

reff:
Korupsi dadi tradisi,
Sing penting uripe mukti..
Tak peduli rakyate mangan,
Tiga hari sekali..

Sepatu jas lan dasi,
Mobile kinclong jenenge mercy..
Kantore mewah tenan,
Jenenge wa gedunge dewan..

Dandan wc dana milyaran,
Neng kantor biso karaokean..
Tak peduli rakyate mangan,
Tiga hari sekali..

Jamane jaman edan,
Yen ra edan jare ra keduman..

reff:
Janji jaman mbiyene,
Yen wis dadi mikir rakyate..
Bareng tekan karepe,
Ngerti duit ijo mripate..

Rakyate podho nangis,
Mergo bencana ra uwis uwis..
Saben saben podho rapat,
Njaluk’e gaji berlipat..

Piye..negarane,
Yen wakile mung mikir udele dewe..
Udele dewe..
Udele dewe..
Udele dewe..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *