Kompo Angin

Versi: Didi Kempot

BUBAR TAK KOMPO SEPEDAKU KOK SULOYO,
WAH OJO OJO KECOCOK PAKUNE TONGGO..
TES KETES KETES KRINGETKU NGANTI TEMETES,
DURUNG TAK TUMPAK’I SEDELOK KOK UWIS KEMPES..

AKU NGANTI PUSING NGGONKU MUMPO KOMPO ANGIN,
BOYOKKU MAK SENGKRING RASANE AWAKKU MRINDING..
SING NGAREP ATOS SING MBURI KOK TERUS NGGEMBOS,
NGANTI GEMBROBYOS TAK KOMPO RAK ATOS-ATOS..

BUBAR TAK KOMPO SEPEDAKU KOK SULOYO,
WAH OJO OJO KECOCOK PAKUNE TONGGO..
NGANTI GEMBROBYOS TAK KOMPO RAK ATOS-ATOS,
OJO OJO KECOCOK PAKUNE TONGGO..

reff:
BUBAR TAK KOMPO SEPEDAKU KOK SULOYO,
WAH OJO OJO KECOCOK PAKUNE TONGGO..
TES KETES KETES KRINGETKU NGANTI TEMETES,
DURUNG DURUNG TAK TUMPAK’I KOK UWIS KEMPES..

AKU NGANTI PUSING NGGONKU MUMPO KOMPO ANGIN,
BOYOKKU MAK SENGKRING AWAKKU YO NGANTI MRINDING..
SING NGAREP ATOS SING MBURI KOK GEMBAS GEMBOS,
NGANTI GEMBROBYOS TAK KOMPO RAK ATOS-ATOS..

NGANTI KEMRINGET RASANE SIRAHKU JUDEG,
SEPEDAKU NGAMBEG AKU NEKAD NUMPAK PELEG..
WIS BAR TAK KOMPO SEPEDAKU KOK SULOYO,
OJO OJO KECOCOK PAKUNE TONGGO..

reff:
BUBAR TAK KOMPO SEPEDAKU KOK SULOYO,
WAH OJO OJO KECOCOK PAKUNE TONGGO..
TES KETES KETES KRINGETKU NGANTI TEMETES,
DURUNG DURUNG TAK TUMPAK’I KOK UWIS KEMPES..

AKU NGANTI PUSING NGGONKU MUMPO KOMPO ANGIN,
BOYOKKU MAK SENGKRING AWAKKU YO NGANTI MRINDING..
SING NGAREP ATOS SING MBURI KOK GEMBAS GEMBOS,
NGANTI GEMBROBYOS TAK KOMPO RAK ATOS-ATOS..

NGANTI KEMRINGET RASANE SIRAHKU JUDEG,
SEPEDAKU NGAMBEG AKU NEKAD NUMPAK PELEG..
WIS BAR TAK KOMPO SEPEDAKU KOK SULOYO,
OJO OJO KECOCOK PAKUNE TONGGO..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *