Prei Oplosan

Versi: Eny Sagita

Aku ngamen pengen dadi jutawan,
Tak rewangi ngamen turut prapatan..
Aku ngamen kawit isih perawan,
Tapi ngamen ora nganggo oplosan..

Naudzuubillah min dzaliik..
Naudzuubillah min dzaliik..

Tau ngamen ditanggap karo bayan,
Ditawani mlebu dapur rekaman..
Bareng aku uwis dadi jutawan,
Digarai beno kenek tuntutan..

Biyen ngamen neng dalan,
Ora tau sandalan..
Ora butuh oplosan,
Ora wedi tuntutan..

Oplosan banyu syetan,
Yen mbok ombe klesetan..
Yen kowe pengen aman,
Prei ngombe oplosan..

reff:
Aku ngamen pengen dadi jutawan,
Tak rewangi ngamen turut prapatan..
Aku ngamen kawit isih perawan,
Tapi ngamen ora nganggo oplosan..

Naudzuubillah min dzaliik..
Naudzuubillah min dzaliik..

Tau ngamen ditanggap karo bayan,
Ditawani mlebu dapur rekaman..
Bareng aku uwis dadi jutawan,
Digarai beno kenek tuntutan..

Biyen ngamen neng dalan,
Ora tau sandalan..
Ora butuh oplosan,
Ora wedi tuntutan..

Oplosan banyu syetan,
Yen mbok ombe klesetan..
Yen kowe pengen aman,
Prei ngombe oplosan..

Biyen ngamen neng dalan,
Ora tau sandalan..
Ora butuh oplosan,
Ora wedi tuntutan..

Oplosan banyu syetan,
Yen mbok ombe klesetan..
Yen kowe pengen aman,
Prei ngombe oplosan..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *