Sabrang Manis

Versi: Lya Variesta ft. Arif B

Lk:
Sabrang manis kacang dibenteli,
Duh wong manis kang sun kenteli..
Sun sing lali sing biso lali,
Sabrang lapis biru kukusane..
Sun kepingin turu bantal tangane..

Pr:
Sabrang sabrang kentang dikenceti,
Kakang kakang kang kulo aboti..
Adoh moto parek ono ring ati,
Sabrang lapis kuning basanane..
Sun kepingin nyandhing sak lawase..

reff:
Lk:
Sabrang manis kacang dibenteli,
Duh wong manis kang sun kenteli..
Sun sing lali sing biso lali,
Sabrang lapis biru kukusane..
Sun kepingin turu bantal tangane..

reff:
Pr:
Sabrang sabrang kentang dikenceti,
Kakang kakang kang kulo aboti..
Adoh moto parek ono ring ati,
Sabrang lapis kuning basanane..
Sun kepingin nyandhing sak lawase..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *