Kawin Kontrak

Versi: Diana Sastra

Demi tuhan, kula cinta mati
Demen pisan, ning wong due rabi..
Najan ora, bakal kelakon
Sing penting sering kesawang katon..

Ora bisa, ngilangaken demen
Sun bli kuat, nahan angen angen..
Wis tek coba, dibuang cinta
Angger gah ora ilang sing mata..

reff:
Najan kula, dudu rabine
Nangapa ning kakang abot bae..

Kula nrima, bli bakal nolak
Senajan kudu dikawin kontrak..

Ora bisa, ngilangaken demen
Sun bli kuat, nahan angen angen..
Wis tek coba, dibuang cinta
Angger gah ora ilang sing mata..

reff:
Najan kula, dudu rabine
Nangapa ning kakang abot bae..

Kula nrima, bli bakal nolak
Senajan kudu dikawin kontrak..

Demi tuhan, kula cinta mati
Demen pisan, ning wong due rabi..
Najan ora, bakal kelakon
Sing penting sering kesawang katon..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *