Kangen (nur bayan)


Nur-Bayan
Versi: Nur Bayan

Wengi kang sepi tanpo lintang lan rembulan,
Peteng ndhedhet podho karo petenge atiku..
Urip ijen tanpo sanak keluargo,
Rino wengi atiku tansah nelongso..

reff:
Panase srengenge ngobong kulit ngobong rogo,
Sing tak rasakne ing sabendino..
Nyambut gawe adoh paran adoh omah,
Nuruti karep ati nggo golek rejeki..

Sabar sabar sabar,
Aku tansah sabar..
Ngadhepi cobaning urip,
Saking gusti pengeran..

Udan udan banyu entah,
Adhem adheme sing ora lumrah..
Kangen kangen aku marang keluargo,
Pengen cepet bali menyang ndeso..

Dongaku ing saben wektu,
Paring sabar anggonmu nunggu..
Aku mesti mengko enggal bali..

reff:
Panase srengenge ngobong kulit ngobong rogo,
Sing tak rasakne ing sabendino..
Nyambut gawe adoh paran adoh omah,
Nuruti karep ati nggo golek rejeki..

Sabar sabar sabar,
Aku tansah sabar..
Ngadhepi cobaning urip,
Saking gusti pengeran..

Udan udan banyu entah,
Adhem adheme sing ora lumrah..
Kangen kangen aku marang keluargo,
Pengen cepet bali menyang ndeso..

Udan udan banyu entah,
Adhem adheme sing ora lumrah..
Kangen kangen aku marang keluargo,
Pengen cepet bali menyang ndeso..

Dongaku ing saben wektu,
Paring sabar anggonmu nunggu..
Aku mesti mengko enggal bali..
Aku mesti mengko enggal bali..
—————-
[ver: lyrics]
[ar: Nur Bayan]
[ti: Kangen]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:22]
[id: oiuccccs]
[00:01.00]Kangen – Nur Bayan
[00:12.00]
[00:15.00]>>>
[00:16.00]>>
[00:17.00]>
[00:18.00]Wengi kang sepi
[00:21.02]tanpo lintang lan rembulan,
[00:24.67]Peteng ndhedhet
[00:27.30]podho karo petenge atiku..
[00:32.75]Urip ijen
[00:35.83]tanpo sanak keluargo,
[00:40.20]Rino wengi
[00:41.74]atiku tansah nelongso..
[00:48.35]
[01:02.06]>>>
[01:03.06]>>
[01:04.06]>
[01:05.06]Panase srengenge
[01:09.41]ngebong kulit ngebong rogo,
[01:12.66]Sing tak rasakne
[01:16.31]ing sabendino..
[01:20.15]Nyambut gawe
[01:23.85]adoh paran adoh omah,
[01:27.58]Nuruti karep ati
[01:31.36]nggo golek rejeki..
[01:35.55]Sabar sabar sabar,
[01:38.34]Aku tansah sabar..
[01:42.91]Ngadhepi cobaning urip,
[01:46.25]Saking gusti pengeran..
[01:52.25]Udan udan banyu entah,
[01:59.89]Adhem adheme
[02:04.70]sing ora lumprah..
[02:08.01]Kangen kangen
[02:11.80]aku marang keluargo,
[02:15.53]Pengen cepet bali
[02:17.66]menyang ndeso..
[02:24.33]Dongaku ing saben wektu,
[02:30.85]Paring sabar
[02:32.60]anggonmu nunggu..
[02:34.11]Aku mesti
[02:36.37]mengko enggal bali..
[02:42.05]
[02:45.06]==nur bayan, kangen==
[02:56.07]
[02:59.07]>>>
[03:00.07]>>
[03:01.07]>
[03:02.07]Panase srengenge
[03:05.14]ngebong kulit ngebong rogo,
[03:08.87]Sing tak rasakne
[03:12.10]ing sabendino..
[03:16.88]Nyambut gawe
[03:20.45]adoh paran adoh omah,
[03:24.01]Nuruti karep ati
[03:27.35]nggo golek rejeki..
[03:32.05]Sabar sabar sabar,
[03:34.78]Aku tansah sabar..
[03:39.42]Ngadhepi cobaning urip,
[03:42.93]Saking gusti pengeran..
[03:48.61]Udan udan banyu entah,
[03:56.26]Adhem adheme
[04:00.24]sing ora lumprah..
[04:04.37]Kangen kangen
[04:08.09]aku marang keluargo,
[04:11.69]Pengen cepet bali
[04:14.92]menyang ndeso..
[04:19.00]Udan udan banyu entah,
[04:26.56]Adhem adheme
[04:31.16]sing ora lumprah..
[04:34.67]Kangen kangen
[04:38.62]aku marang keluargo,
[04:41.93]Pengen cepet bali
[04:45.15]menyang ndeso..
[04:51.26]Dongaku ing saben wektu,
[04:57.54]Paring sabar
[04:59.10]anggonmu nunggu..
[05:00.87]Aku mesti
[05:02.58]mengko enggal bali..
[05:08.44]Aku mesti
[05:10.05]mengko enggal bali..
[05:16.70]
———-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s