Kangen (nur bayan)

Versi: Nur Bayan

Wengi kang sepi tanpo lintang lan rembulan,
Peteng ndhedhet podho karo petenge atiku..
Urip ijen tanpo sanak keluargo,
Rino wengi atiku tansah nelongso..

reff:
Panase srengenge ngobong kulit ngobong rogo,
Sing tak rasakne ing sabendino..
Nyambut gawe adoh paran adoh omah,
Nuruti karep ati nggo golek rejeki..

Sabar sabar sabar,
Aku tansah sabar..
Ngadhepi cobaning urip,
Saking gusti pengeran..

Udan udan banyu entah,
Adhem adheme sing ora lumrah..
Kangen kangen aku marang keluargo,
Pengen cepet bali menyang ndeso..

Dongaku ing saben wektu,
Paring sabar anggonmu nunggu..
Aku mesti mengko enggal bali..

reff:
Panase srengenge ngobong kulit ngobong rogo,
Sing tak rasakne ing sabendino..
Nyambut gawe adoh paran adoh omah,
Nuruti karep ati nggo golek rejeki..

Sabar sabar sabar,
Aku tansah sabar..
Ngadhepi cobaning urip,
Saking gusti pengeran..

Udan udan banyu entah,
Adhem adheme sing ora lumrah..
Kangen kangen aku marang keluargo,
Pengen cepet bali menyang ndeso..

Udan udan banyu entah,
Adhem adheme sing ora lumrah..
Kangen kangen aku marang keluargo,
Pengen cepet bali menyang ndeso..

Dongaku ing saben wektu,
Paring sabar anggonmu nunggu..
Aku mesti mengko enggal bali..
Aku mesti mengko enggal bali..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *