Basuh Klasa


Versi: Dedy Yohana

Jare ngomonge, bli demen wong sejen
Tapi nyatane, janjine wis klalen..
Lawase kita hubungan kawine karo wong liyan..

Basuh klasa, ning cilamaya
Mepe klambi adohe sampe jakarta..
Ati nrima najan batin sun kesiksa..

reff:
Percuma ngomong sayang,
Yen cinta kanggo dagangan..
Larane ngati ora bisa diobati..

Adoh sun harapan ibarat langit lan bumi
Kaya wong ngimpi, lamon sun pengen ndueni..
Percuma netesna banyu mata,
Yen cinta sira direkayasa..

Basuh klasa, ning cilamaya
Mepe klambi, adohe sampe jakarta..
Ati nrima najan batin sun kesiksa..

reff:
Percuma ngomong sayang,
Ning cinta kanggo dagangan..
Larane ngati ora bisa diobati..

Adoh sun harapan, ibarat langit lan bumi
Kaya wong ngimpi lamon sun pengen ndueni..
Percuma netesna banyu mata,
Yen cinta sira direkayasa..

Basuh klasa, ning cilamaya
Mepe klambi, adohe sampe jakarta..
Ati nrima najan batin masih lara..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *