Danas Pentil

Versi : Diana Sastra

Danas danas pentil, dibuang ning dalan
Yen sampean kucir, aja sokat demenan..

Kula luru lanang, sing wis langka rabine
Bli arep ngladeni, sing wis ana buntute..

reff:
Ari ngomong kaya manuk beo.
Ari ngayal pengen rabi loro..

Dasar kakang, wedi ning rabine
Yen ketangguan, dipulir kupinge..

Kula luru lanang, sing wis langka rabine
Bli arep ngladeni, sing wis ana buntute..

reff:
Ari ngomong kaya manuk beo.
Ari ngayal pengen rabi loro..

Dasar kakang, wedi ning rabine
Yen ketangguan, dipulir kupinge..

Danas danas pentil, dibuang ning dalan
Yen sampean kucir, aja sokat demenan..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *