Pamit Lungo (wagiran)

Versi: Wagiran Pratama

Sekar pisang..,
Pisang sesaji mrih karyo..
Patut lamun..,
Linulutan mring sesomo..

Lilalono aku pamit,
Aku lungo mung bakal ngrubah nasib..
Ora usah ditangisi,
Mugo mugo aku enggalo bali..

Sak tenane ra mentolo,
Nyawang anak cilik tak tinggal lungo..
Nanging aku kudu piye,
Dadi crito urip mung koyo ngene..

Wis lilakno,
Aku lungo kerjo ing luar negri..
Wis lilakno,
Lungaku ra usah ditangisi..

Nyenyuwuno marang gusti,
Lungaku muleh biso nggowo rejeki..
Urip sarwo kecukupan,
Ayem tentrem anggoning bebrayan..

reff:
Lilalono aku pamit,
Aku lungo nimas bakal ngrubah nasib..
Ora usah ditangisi,
Mugo mugo aku enggalo bali..

Sak tenane ra mentolo,
Nyawang anak cilik tak tinggal lungo..
Nanging aku kudu piye,
Dadi crito urip mung koyo ngene..

Wis lilakno,
Aku lungo kerjo ing luar negri..
Wis lilakno,
Lungaku ra usah ditangisi..

Nyenyuwuno marang gusti,
Lungaku muleh biso nggowo rejeki..
Urip sarwo kecukupan,
Ayem tentrem anggoning bebrayan..

Wis lilakno,
Aku lungo kerjo ing luar negri..
Wis lilakno,
Lungaku ra usah ditangisi..

Nyenyuwuno marang gusti,
Lungaku muleh biso nggowo rejeki..
Urip sarwo kecukupan,
Ayem tentrem anggoning bebrayan..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *