Takdir Cinta (dadang anesa)


Dadang-Anesa_3
Versi: Dadang Anesa

Ha..ha…
Selamat tinggal sayang…
Selamat tinggal kekasih…
Mugaha sampean, bisa luruh ganti..

Kang..wis aja ngarepaken
Kakang wis aja nemen nemen..
Najan kakang demen, bli mungkin bisa bareng
Sebab kula wis dijodohaken..

Kang..wis aja ditangisi,
Kakang wis aja ngenes ati..
Bokat wis kudune, bokat wis takdire
Cinta kita wong loro, sampe ning kene bae..

reff:
Kula kang masih demen, emong ninggalaken
Tapi kang kepriben, bokat kudune mengkenen..

Kula ora berdaya, kenang jalukan wong tua
Mungkin garis kang kuasa, bokat wis takdire cinta..
Bokat wis takdire cinta..

Selamat tinggal sayang…
Selamat tinggal kekasih…
Mugaha sampean, bisa luruh ganti..

Kang..wis aja ditangisi,
Kakang wis aja ngenes ati..
Bokat wis kudune, bokat wis takdire
Cinta kita wong loro, sampe ning kene bae..

reff:
Kula kang masih demen, emong ninggalaken
Tapi kang kepriben, bokat kudune mengkenen..

Kula ora berdaya, kenang jalukan wong tua
Mungkin garis kang kuasa, bokat wis takdire cinta..
Bokat wis takdire cinta..

Selamat tinggal sayang…
Selamat tinggal kekasih…
Mugaha sampean, bisa luruh ganti..

Kang..wis aja ngarepaken
Kakang wis aja nemen nemen..
Najan kakang demen, bli mungkin bisa bareng
Sebab kula wis dijodohaken..

Kang..wis aja ditangisi,
Kakang wis aja ngenes ati..
Bokat wis kudune, bokat wis takdire
Cinta kita wong loro, sampe ning kene bae.
—————–
[ver: lyrics]
[id: paiusocs]
[ar: Dadang Anesa]
[ti: Takdir Cinta]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:48]
[00:01.08]Takdir Cinta
[00:11.08]Versi : Dadang Anesa
[00:14.08]
[00:15.08]Ha..ha…
[00:21.16]Selamat tinggal sayang…
[00:27.30]Selamat tinggal kekasih…
[00:34.48]Mugaha sampean, bisa luruh ganti..
[00:45.77]
[01:15.06]>>>
[01:16.06]>>
[01:17.06]>
[01:18.06]Kang..wis aja ngarepaken
[01:23.56]Kakang wis aja nemen nemen..
[01:29.79]Najan kakang demen,
[01:33.42]Bli mungkin bisa bareng
[01:36.87]Sebab kula wis dijodohaken..
[01:42.49]
[01:50.28]Kang..wis aja ditangisi,
[01:56.35]Kakang wis aja ngenes ati..
[02:02.91]Bokat wis kudune, bokat wis takdire
[02:09.68]Cinta kita wong loro,
[02:12.54]Sampe ning kene bae..
[02:16.46]
[02:19.28]==dadang anesa, takdir cinta==
[02:49.01]
[02:52.01]>>>
[02:53.01]>>
[02:54.01]>
[02:55.01]Kula kang masih demen,
[02:58.46]Emong ninggalaken
[03:02.00]Tapi kang kepriben,
[03:04.72]Bokat kudune mengkenen..
[03:09.12]
[03:15.50]Kula ora berdaya,
[03:18.59]Kenang jalukan wong tua
[03:22.09]Mungkin garis kang kuasa,
[03:25.53]Bokat wis takdire cinta..
[03:28.90]Bokat wis takdire cinta..
[03:32.38]Selamat tinggal sayang…
[03:34.91]Selamat tinggal kekasih…
[03:38.46]Mugaha sampean, bisa luruh ganti..
[03:46.36]Kang..wis aja ditangisi,
[03:52.00]Kakang wis aja ngenes ati..
[03:58.41]Bokat wis kudune, bokat wis takdire
[04:05.23]Cinta kita wong loro,
[04:07.91]Sampe ning kene bae..
[04:11.90]
[04:14.33]==takdir cinta, dadang anesa==
[04:44.00]
[04:47.00]>>>
[04:48.00]>>
[04:49.00]>
[04:50.00]Kula kang masih demen,
[04:53.37]Emong ninggalaken
[04:56.46]Tapi kang kepriben,
[04:59.44]Bokat kudune mengkenen..
[05:03.80]
[05:10.29]Kula ora berdaya,
[05:13.47]Kenang jalukan wong tua
[05:17.04]Mungkin garis kang kuasa,
[05:20.11]Bokat wis takdire cinta..
[05:23.59]Bokat wis takdire cinta..
[05:26.85]Selamat tinggal sayang…
[05:29.72]Selamat tinggal kekasih…
[05:33.25]Mugaha sampean, bisa luruh ganti..
[05:40.83]Kang..wis aja ngarepaken
[05:46.20]Kakang wis aja nemen nemen..
[05:52.94]Najan kakang demen,
[05:56.61]Bli mungkin bisa bareng
[06:00.16]Sebab kula wis dijodohaken..
[06:05.82]
[06:13.59]Kang..wis aja ditangisi,
[06:19.98]Kakang wis aja ngenes ati..
[06:26.21]Bokat wis kudune, bokat wis takdire
[06:32.93]Cinta kita wong loro,
[06:36.60]Sampe ning kene bae.
[06:40.81]
————
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s