Takdir Cinta (dadang anesa)

Versi: Dadang Anesa

Ha..ha…
Selamat tinggal sayang…
Selamat tinggal kekasih…
Mugaha sampean, bisa luruh ganti..

Kang..wis aja ngarepaken
Kakang wis aja nemen nemen..
Najan kakang demen, bli mungkin bisa bareng
Sebab kula wis dijodohaken..

Kang..wis aja ditangisi,
Kakang wis aja ngenes ati..
Bokat wis kudune, bokat wis takdire
Cinta kita wong loro, sampe ning kene bae..

reff:
Kula kang masih demen, emong ninggalaken
Tapi kang kepriben, bokat kudune mengkenen..

Kula ora berdaya, kenang jalukan wong tua
Mungkin garis kang kuasa, bokat wis takdire cinta..
Bokat wis takdire cinta..

Selamat tinggal sayang…
Selamat tinggal kekasih…
Mugaha sampean, bisa luruh ganti..

Kang..wis aja ditangisi,
Kakang wis aja ngenes ati..
Bokat wis kudune, bokat wis takdire
Cinta kita wong loro, sampe ning kene bae..

reff:
Kula kang masih demen, emong ninggalaken
Tapi kang kepriben, bokat kudune mengkenen..

Kula ora berdaya, kenang jalukan wong tua
Mungkin garis kang kuasa, bokat wis takdire cinta..
Bokat wis takdire cinta..

Selamat tinggal sayang…
Selamat tinggal kekasih…
Mugaha sampean, bisa luruh ganti..

Kang..wis aja ngarepaken
Kakang wis aja nemen nemen..
Najan kakang demen, bli mungkin bisa bareng
Sebab kula wis dijodohaken..

Kang..wis aja ditangisi,
Kakang wis aja ngenes ati..
Bokat wis kudune, bokat wis takdire
Cinta kita wong loro, sampe ning kene bae..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *