Tobat Oplosan

Versi: Dewi Permatasari

Diklumpukne kancane, dibukak oplosane
Diombe rame-rame, jarene enak rasane..
Gelase amung siji, diputer gonta-ganti
Konco-konco ngenteni, tibo wayahe dijoki..

Jarene kroso mumet, ning awak kroso anget
Opo iku sing diarani wong mendem..
Mlakune sempoyongan, ora ngerti yen joglangan
Tibo mak blug, dadi gotong gotongan..

Awak wis lemes, duite ludes
Urip rasane tansah ngenes..
Mbok dipikir pikir, yen ra ono untunge
Cukup ditutup oplosane..

Tobat-tobat, dudu’ soto babat
Kapok-kapok, jo mung kapok lombok..
Wiwit dino iki, mendeme dimareni..
Mugi gusti enggal ngijabahi..

reff:
Diklumpukne kancane, dibukak oplosane
Diombe rame-rame, jarene enak rasane..
Gelase amung siji, diputer gonta-ganti
Konco-konco ngenteni, tibo wayahe dijoki..

Jarene kroso mumet, ning awak kroso anget
Opo iku sing diarani wong mendem..
Mlakune sempoyongan, ora ngerti yen joglangan
Tibo mak blug, dadi gotong gotongan..

Awak wis lemes, duite ludes
Urip rasane tansah ngenes..
Mbok dipikir pikir, yen ra ono untunge
Cukup ditutup oplosane..

Tobat-tobat, dudu’ soto babat
Kapok-kapok, jo mung kapok lombok..
Wiwit dino iki, mendeme dimareni..
Mugi gusti enggal ngijabahi..

Tobat-tobat, dudu’ soto babat
Kapok-kapok, jo mung kapok lombok..
Wiwit dino iki, mendeme dimareni..
Mugi gusti enggal ngijabahi..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *