Edan Ngamen


Versi: Yusnia Paramitha

Tak pikir pikir jamane wis edan,
Cah wadon akeh sing keluyuran..
Senenge neng discoan,
Modal dengkul rambut semir abang..

Malem minggu aku pernah ketemu,
Rupo ayu kurus ora lemu..
Klambi biru kathok sak nduwur pupu,
Kathok’e mlorot udele modot metu..

Ndek bengi aku metu neng kono,
Gandhengan karo nyekel neng dhodho..
Kesenggol tapi ora kroso,
Iki bakso opo kelopo..

Pamite golek sandhang pangan,
Tekan ndalan mlebu cafe karaokean..
Akhire weteng kroso gronjalan,
Mboh isi anu opo dakocan..

Wong ayu ojo sembranan,
Ngajak mlaku ngentekke duik arisan..
Pengen mobil opo perumahan,
Angger gelem diwayuh blantik jaran..

reff:
Tak pikir pikir jamane wis edan,
Cah wadon akeh sing keluyuran..
Senenge neng discoan,
Modal dengkul rambut semir abang..

Malem minggu aku pernah ketemu,
Rupo ayu kurus ora lemu..
Klambi biru kathok sak nduwur pupu,
Kathok’e mlorot udele modot metu..

Ndek bengi aku metu neng kono,
Gandhengan karo nyekel neng dhodho..
Kesenggol tapi ora kroso,
Iki bakso opo kelopo..

Pamite golek sandhang pangan,
Tekan ndalan mlebu cafe karaokean..
Akhire weteng kroso gronjalan,
Mboh isi anu opo dakocan..

Wong ayu ojo sembranan,
Ngajak mlaku ngentekke duik arisan..
Pengen mobil opo perumahan,
Angger gelem diwayuh blantik jaran..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *