Jamu Pegel Mlarat

Paijo-Londo
Versi: Paijo Londo ft. Dewi Nilamsari

Lk:
Dhik reneo tak kandhani,
Ojo mencap mencep nggatelne ati..
Dhik ndang gawekno kopi,
Ndhasku ngelu ket wingi durung mari..
Yen dikongkon mbok yo ndang dilakoni,
ojo tambah kok tinggal nonton tipi..

Pr:
Mas mbok yo-o kowe ngerti,
Duit sing endi digawe tuku kopi..
Belanjane gak mbejaji,
Bumbu dapur kabeh entek kari trasi..
Aku isin bendino ditagihi,
Suk kapan utangmu kok sauri..

Lk:
Tak rewangi kerjo nganti bengi,
Nanging koyone yo ora mesti..
Tak rewangi mider tekan mbali,
Nanging koyone yo ra mesti..

Pr:
Sakjane aku wis ora kuat,
Sakjane aku wis pegel mlarat..
Kepengen nduwe sedan mengkilap,
Duit sak milyar lan omah tingkat..

Lk:
Sakjane aku yo ora kuat,
Sakjane aku yo emoh mlarat..
Golekno jamu pegel mlarat,
Sopo ngerti mene dadi konglomerat..

reff:
Lk:
Dhik reneo tak kandhani,
Ojo mencap mencep nggatelne ati..
Dhik ndang gawekno kopi,
Ndhasku ngelu ket wingi durung mari..
Yen dikongkon mbok yo ndang dilakoni,
ojo tambah kok tinggal nonton tipi..

Pr:
Mas mbok yo-o kowe ngerti,
Duit sing endi digawe tuku kopi..
Belanjane gak mbejaji,
Bumbu dapur kabeh entek kari trasi..
Aku isin bendino ditagihi,
Suk kapan utangmu kok sauri..

Lk:
Tak rewangi kerjo nganti bengi,
Nanging koyone yo ora mesti..
Tak rewangi mider tekan mbali,
Nanging koyone yo ra mesti..

Pr:
Sakjane aku wis ora kuat,
Sakjane aku wis pegel mlarat..
Kepengen nduwe sedan mengkilap,
Duit sak milyar lan omah tingkat..

Lk:
Sakjane aku yo ora kuat,
Sakjane aku yo emoh mlarat..
Golekno jamu pegel mlarat,
Sopo ngerti mene dadi konglomerat..
—————-
[ver: lyrics]
id: sqovvlcs]
[ar: Paijo Londo ft. Dewi Nilamsari]
[ti: Jamu Pegel Mlarat]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 05:56]
[00:01.00]Jamu Pegel Mlarat
[00:28.00]Versi : Paijo Londo ft. Dewi Nilamsari
[00:31.00]
[00:34.00]>>>
[00:35.00]>>
[00:36.00]>
[00:37.00]Lk: Dhik reneo tak kandhani,
[00:41.28]Lk: Ojo mencap mencep nggatelne ati..
[00:47.26]Lk: Dhik ndang gawekno kopi,
[00:52.24]Lk: Ndhasku ngelu ket wingi durung mari..
[00:58.02]Lk: Yen dikongkon mbok yo ndang dilakoni,
[01:03.38]Lk: Ojo tambah kok tinggal nonton tipi..
[01:11.54]Pr: Mas mbok yo-o kowe ngerti,
[01:16.68]Pr: Duit sing endi digawe tuku kopi..
[01:22.03]Pr: Belanjane gak mbejaji,
[01:27.44]Pr: Bumbu dapur kabeh entek kari trasi..
[01:33.29]Pr: Aku isin bendino ditagihi,
[01:39.14]Pr: Suk kapan utangmu kok sauri..
[01:43.51]
[01:47.06]Lk: Tak rewangi kerjo nganti bengi,
[01:52.36]Lk: Nanging koyone yo ora mesti..
[01:58.21]Lk: Tak rewangi mider tekan mbali,
[02:03.05]Lk: Nanging koyone yo ra mesti..
[02:11.57]Pr: Sakjane aku wis ora kuat,
[02:17.74]Pr: Sakjane aku wis pegel mlarat..
[02:23.46]Pr: Kepengen nduwe sedan mengkilap,
[02:28.19]Pr: Duit sak milyar lan omah tingkat..
[02:33.85]Lk: Sakjane aku yo ora kuat,
[02:39.89]Lk: Sakjane aku yo emoh mlarat..
[02:45.54]Lk: Golekno jamu pegel mlarat,
[02:50.58]Lk: Sopo ngerti mene dadi konglomerat..
[02:56.05]
[02:59.29]==paijo londo ft. dewi nilamsari, jamu pegel mlarat==
[03:25.07]
[03:28.07]>>>
[03:29.07]>>
[03:30.07]>
[03:31.07]Lk: Dhik reneo tak kandhani,
[03:35.57]Lk: Ojo mencap mencep nggatelne ati..
[03:42.42]Lk: Dhik ndang gawekno kopi,
[03:46.78]Lk: Ndhasku ngelu ket wingi durung mari..
[03:52.94]Lk: Yen dikongkon mbok yo ndang dilakoni,
[03:58.04]Lk: Ojo tambah kok tinggal nonton tipi..
[04:05.38]Pr: Mas mbok yo-o kowe ngerti,
[04:10.93]Pr: Duit sing endi digawe tuku kopi..
[04:16.02]Pr: Belanjane gak mbejaji,
[04:21.43]Pr: Bumbu dapur kabeh entek kari trasi..
[04:27.09]Pr: Aku isin bendino ditagihi,
[04:33.26]Pr: Suk kapan utangmu kok sauri..
[04:36.61]
[04:40.54]Lk: Tak rewangi kerjo nganti bengi,
[04:46.26]Lk: Nanging koyone yo ora mesti..
[04:52.48]Lk: Tak rewangi mider tekan mbali,
[04:57.58]Lk: Nanging koyone yo ra mesti..
[05:06.85]Pr: Sakjane aku wis ora kuat,
[05:12.52]Pr: Sakjane aku wis pegel mlarat..
[05:18.05]Pr: Kepengen nduwe sedan mengkilap,
[05:22.72]Pr: Duit sak milyar lan omah tingkat..
[05:28.88]Duet: Sakjane aku yo ora kuat,
[05:34.53]Duet: Sakjane aku yo emoh mlarat..
[05:40.14]Duet: Golekno jamu pegel mlarat,
[05:45.17]Duet: Sopo ngerti mene dadi konglomerat..
[05:51.09]
————–
Preview:

Advertisements

Aku Kangen Aku Rindu

Agus-LP
Versi : Agus LP ft. Ami DS

Pr:
Rasane ketiban ndaru,
Naliko aku nompo layangmu..
Layang kangen layang rindu,
Suk kapan anggone bakal ketemu..

Taunono windonono,
Sumpah janjiku ra bakal cidro..
Aku eling dek smono,
Wong bagus tresnaku ora ono liyo..

Lk:
Wong ayu aku kangen aku rindu,
Rino wengi kowe tansah mbedo ati..
Nadyan adoh aku neng kene papane,
Nanging tresnaku ora ono bedane..

Wong ayu aku kangen aku rindu,
Rino wengi kowe tansah mbedo ati..
Nadyan dipalangono gunung sewu,
Nanging tresnaku mung kanggo sliramu..

Pr:
Tak suwun rino lan wengi,
Mugo antuk berkahing hyang widi..
Tansah paringo raharjo,
Tinebihno gudho lan rubedo..

reff:
Pr:
Rasane ketiban ndaru,
Naliko aku nompo layangmu..
Layang kangen layang rindu,
Suk kapan anggone bakal ketemu..

Taunono windonono,
Sumpah janjiku ra bakal cidro..
Aku eling dek smono,
Wong bagus tresnaku ora ono liyo..

Lk:
Wong ayu aku kangen aku rindu,
Rino wengi kowe tansah mbedo ati..
Nadyan adoh aku neng kene papane,
Nanging tresnaku ora ono bedane..

Wong ayu aku kangen aku rindu,
Rino wengi kowe tansah mbedo ati..
Nadyan dipalangono gunung sewu,
Nanging tresnaku mung kanggo sliramu..

Pr:
Tak suwun rino lan wengi,
Mugo antuk berkahing hyang widi..
Tansah paringo raharjo,
Tinebihno gudho lan rubedo..
—————–
[id: qulovlcs]
[ver: lyrics]
[ar: Agus LP ft. Ami DS]
[ti: Aku Kangen Aku Rindu]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:13]
[00:01.03]Aku Kangen Aku Rindu
[00:18.03]Versi : Agus LP ft. Ami DS
[00:21.03]
[00:24.03]>>>
[00:25.03]>>
[00:26.03]>
[00:27.03]Pr: Rasane ketiban ndaru,
[00:33.03]Pr: Naliko aku nompo layangmu..
[00:40.12]Pr: Layang kangen layang rindu,
[00:46.66]Pr: Suk kapan anggone bakal ketemu..
[00:55.36]Pr: Taunono windonono,
[01:00.46]Pr: Sumpah janjiku ra bakal cidro..
[01:08.12]Pr: Aku eling dek smono,
[01:14.06]Pr: Wong bagus tresnaku ora ono liyo..
[01:20.09]Lk: Wong ayu aku kangen aku rindu,
[01:26.75]Lk: Rino wengi kowe tansah mbedo ati..
[01:33.71]Lk: Nadyan adoh aku neng kene papane,
[01:40.37]Lk: Nanging tresnaku ora ono bedane..
[01:47.06]Lk: Wong ayu aku kangen aku rindu,
[01:53.94]Lk: Rino wengi kowe tansah mbedo ati..
[02:00.72]Lk: Nadyan dipalangono gunung sewu,
[02:07.93]Lk: Nanging tresnaku mung kanggo sliramu..
[02:15.46]Pr: Tak suwun rino lan wengi,
[02:21.54]Pr: Mugo antuk berkahing hyang widi..
[02:28.38]Pr: Tansah paringo raharjo,
[02:34.92]Pr: Tinebihno gudho lan rubedo..
[02:41.01]
[02:44.68]==agus lp ft. ami ds, aku kangen aku rindu==
[03:01.03]
[03:04.03]>>>
[03:05.03]>>
[03:06.03]>
[03:07.03]Pr: Rasane ketiban ndaru,
[03:12.13]Pr: Naliko aku nompo layangmu..
[03:19.35]Pr: Layang kangen layang rindu,
[03:24.38]Pr: Suk kapan anggone bakal ketemu..
[03:32.41]Pr: Taunono windonono,
[03:37.45]Pr: Sumpah janjiku ra bakal cidro..
[03:44.42]Pr: Aku eling dek smono,
[03:49.96]Pr: Wong bagus tresnaku ora ono liyo..
[03:55.73]Lk: Wong ayu aku kangen aku rindu,
[04:01.33]Lk: Rino wengi kowe tansah mbedo ati..
[04:07.80]Lk: Nadyan adoh aku neng kene papane,
[04:14.15]Lk: Nanging tresnaku ora ono bedane..
[04:20.18]Lk: Wong ayu aku kangen aku rindu,
[04:26.15]Lk: Rino wengi kowe tansah mbedo ati..
[04:32.50]Lk: Nadyan dipalangono gunung sewu,
[04:38.97]Lk: Nanging tresnaku mung kanggo sliramu..
[04:46.31]Pr: Tak suwun rino lan wengi,
[04:51.23]Pr: Mugo antuk berkahing hyang widi..
[04:57.39]Pr: Tansah paringo raharjo,
[05:03.79]Pr: Tinebihno gudho lan rubedo..
[05:09.57]
————
Preview:

Ketiban Bulan

Cak-Dikin_Mar'atus-S
Versi: Cak Dikin ft. Mar’atus S

Lk:
Kepiye dik rasane atimu,
Nalikane aku lan kowe ketemu..
Opo eling rikolo jaman semono,
Munggah gunung mudhun jurang ngubengi kutho..

Pr:
Ora bedo mas rasane atiku,
Wiwit mbiyen ngantio tekan saiki..
Rino lan wengi aku mung tansah kelingan,
Ngalor ngidul ngetan ngulon reruntungan..

Lk:
Bungah rasane koyo ketiban bulan,
Opo slirane saiki isih dewekan..
Pr:
Isih legan mas durung duwe pasangan,
Lha wong kulo niki taksih nunggu sampean..

Lk:
Opo nglindur aku iki opo ngimpi,
Ora ngiro yen sliramu saguh ngenteni..
Pr:
Opo iki mas arane tresno sejati,
Nadyan pisah ora wurung bakal bali..

reff:
Lk:
Kepiye dik rasane atimu,
Nalikane aku lan kowe ketemu..
Opo eling rikolo jaman semono,
Munggah gunung mudhun jurang ngubengi kutho..

Pr:
Ora bedo mas rasane atiku,
Wiwit mbiyen ngantio tekan saiki..
Rino lan wengi aku mung tansah kelingan,
Ngalor ngidul ngetan ngulon reruntungan..

Lk:
Bungah rasane koyo ketiban bulan,
Opo slirane saiki isih dewekan..
Pr:
Isih legan mas durung duwe pasangan,
Lha wong kulo niki taksih nunggu sampean..

Lk:
Opo nglindur aku iki opo ngimpi,
Ora ngiro yen sliramu saguh ngenteni..
Pr:
Opo iki mas arane tresno sejati,
Nadyan pisah ora wurung bakal bali..
—————–
[ver: lyrics]
[id: kascvpcv]
[ar: Cak Dikin ft. Maratus]
[ti: Ketiban Bulan]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:43]
[00:01.01]Ketiban Bulan
[00:22.01]Versi: Cak Dikin ft. Mar’atus S
[00:25.01]
[00:27.01]>>>
[00:28.01]>>
[00:29.01]>
[00:30.01]Lk: Kepiye dik
[00:32.03]Lk: rasane atimu..
[00:35.91]Lk: Nalikane aku
[00:37.68]Lk: lan kowe ketemu..
[00:41.12]Lk: Opo eling
[00:42.85]Lk: rikolo jaman semono..
[00:47.11]Lk: Munggah gunung
[00:48.63]Lk: mudhun jurang
[00:50.38]Lk: ngubengi kutho..
[00:53.78]Pr: Ora bedo mas
[00:55.35]Pr: rasane atiku..
[00:59.80]Pr: Wiwit mbiyen
[01:00.77]Pr: ngantio tekan saiki..
[01:05.09]Pr: Rino lan wengi
[01:06.75]Pr: aku mung tansah kelingan..
[01:11.19]Pr: Ngalor ngidul
[01:12.16]Pr: ngetan ngulon
[01:13.96]Pr: reruntungan..
[01:17.66]
[01:28.09]Lk: Bungah rasane
[01:30.70]Lk: koyo ketiban bulan..
[01:34.47]Lk: Opo slirane
[01:36.42]Lk: saiki isih dewekan..
[01:40.32]Pr: Isih legan mas
[01:42.27]Pr: durung duwe pasangan..
[01:46.23]Pr: Lha wong kulo niki
[01:47.87]Pr: taksih nunggu sampean..
[01:53.08]Lk: Opo nglindur
[01:54.28]Lk: aku iki opo ngimpi..
[01:58.38]Lk: Ora ngiro
[01:59.57]Lk: yen sliramu saguh ngenteni..
[02:04.49]Pr: Opo iki mas
[02:05.68]Pr: arane tresno sejati..
[02:10.70]Pr: Nadyan pisah
[02:11.58]Pr: ora wurung bakal bali..
[02:17.36]
[02:20.36]==cak dikin ft. maratus, ketiban bulan==
[02:34.03]
[02:37.03]>>>
[02:38.03]>>
[02:39.03]>
[02:40.03]Lk: Kepiye dik
[02:41.76]Lk: rasane atimu..
[02:46.42]Lk: Nalikane aku
[02:48.25]Lk: lan kowe ketemu..
[02:52.10]Lk: Opo eling
[02:53.66]Lk: rikolo jaman semono..
[02:57.64]Lk: Munggah gunung
[02:59.38]Lk: mudhun jurang
[03:01.07]Lk: ngubengi kutho..
[03:03.80]Pr: Ora bedo mas
[03:05.79]Pr: rasane atiku..
[03:09.91]Pr: Wiwit mbiyen
[03:10.95]Pr: ngantio tekan saiki..
[03:15.01]Pr: Rino lan wengi
[03:17.18]Pr: aku mung tansah kelingan..
[03:21.40]Pr: Ngalor ngidul
[03:22.78]Pr: ngetan ngulon
[03:24.64]Pr: reruntungan..
[03:27.93]
[03:39.24]Lk: Bungah rasane
[03:40.81]Lk: koyo ketiban bulan..
[03:45.24]Lk: Opo slirane
[03:46.48]Lk: saiki isih dewekan..
[03:51.24]Pr: Isih legan mas
[03:52.89]Pr: durung duwe pasangan..
[03:57.24]Pr: Lha wong kulo niki
[03:58.43]Pr: taksih nunggu sampean..
[04:03.22]Lk: Opo nglindur
[04:04.15]Lk: aku iki opo ngimpi..
[04:08.94]Lk: Ora ngiro
[04:10.25]Lk: yen sliramu saguh ngenteni..
[04:15.20]Pr: Opo iki mas
[04:16.73]Pr: arane tresno sejati..
[04:20.68]Pr: Nadyan pisah
[04:22.26]Pr: ora wurung bakal bali..
[04:27.85]
———–
Preview:

Sworo Asmoro

Suliyana_9
Versi: Suliyana

Nandang kangen atiku,
Kesikso njero batinku..
Amung nrimo telphonmu,
Sing kebak sworo asmoromu..

Duduk ucap tresnomu,
Lan duduk umbar asmoromu..
Sing tak jaluk tekanmu,
Nadyan sedelo ono sandhingku..
Roso kepengen ketemu,
Nanging kepisah jarak lan wektu..

Sworo asmoro sing tak tompo ning telphonku,
Amung nambani, beban kangen atiku..
Sworo asmoro, sing tak trimo neng hpku
Ora ngobati gede roso rinduku..
Sing biso nglereni, gede roso kangen iki
Yen biso nyandhing sliramu..

reff:
Duduk ucap tresnomu,
Lan duduk umbar asmoromu..
Sing tak jaluk tekanmu,
Nadyan sedelo ono sandhingku..
Roso kepengen ketemu,
Nanging kepisah jarak lan wektu..

Sworo asmoro sing tak tompo ning telphonku,
Amung nambani, beban kangen atiku..
Sworo asmoro, sing tak trimo neng hpku
Ora ngobati gede roso rinduku..
Sing biso nglereni, gede roso kangen iki
Yen biso nyandhing sliramu..

Sworo asmoro sing tak tompo ning telphonku,
Amung nambani, beban kangen atiku..
Sworo asmoro, sing tak trimo neng hpku
Ora ngobati gede roso rinduku..
Sing biso nglereni, gede roso kangen iki
Yen biso nyandhing sliramu..
—————–
[ver: lyrics]
[id: luchvpcv]
[ar: Suliyana]
[ti: Sworo Asmoro]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:24]
[00:01.71]Sworo Asmoro – Suliyana
[00:20.71]
[00:23.71]>>>
[00:24.71]>>
[00:25.71]>
[00:26.71]Nandang kangen atiku,
[00:33.24]Kesikso njero batinku..
[00:41.08]Amung nrimo telphonmu,
[00:47.98]Sing kebak
[00:49.82]sworo asmoromu..
[00:56.13]Duduk ucap tresnomu,
[01:02.54]Lan duduk umbar
[01:05.48]asmoromu..
[01:09.82]Sing tak jaluk tekanmu..
[01:17.03]Nadyan sedelo
[01:19.70]ono sandhingku..
[01:25.37]Roso kepengen ketemu,
[01:31.53]Nanging kepisah
[01:33.82]jarak lan wektu..
[01:39.24]
[01:45.65]Sworo asmoro
[01:47.35]sing tak tompo
[01:50.96]ning telphonku..
[01:52.81]Amung nambani,
[01:55.69]beban kangen atiku..
[01:59.96]Sworo asmoro,
[02:02.72]sing tak trimo neng hpku..
[02:06.99]Ora ngobati
[02:10.22]gede roso rinduku..
[02:14.33]Sing biso nglereni,
[02:18.43]gede roso kangen iki..
[02:22.36]Yen biso nyandhing sliramu..
[02:27.45]
[02:30.50]==suliyana, sworo asmoro==
[02:53.04]
[02:56.04]>>>
[02:57.04]>>
[02:58.04]>
[02:59.04]Duduk ucap tresnomu,
[03:04.04]Lan duduk umbar
[03:08.22]asmoromu..
[03:12.15]Sing tak jaluk tekanmu..
[03:19.18]Nadyan sedelo
[03:22.41]ono sandhingku..
[03:27.64]Roso kepengen ketemu,
[03:32.99]Nanging kepisah
[03:36.60]jarak lan wektu..
[03:41.14]
[03:46.37]Sworo asmoro
[03:50.59]sing tak tompo
[03:52.90]ning telphonku..
[03:55.02]Amung nambani,
[03:57.99]beban kangen atiku..
[04:02.11]Sworo asmoro,
[04:05.21]sing tak trimo neng hpku..
[04:09.07]Ora ngobati
[04:12.67]gede roso rinduku..
[04:16.60]Sing biso nglereni,
[04:20.45]gede roso kangen iki
[04:24.38]Yen biso nyandhing sliramu..
[04:29.16]Sworo asmoro
[04:32.77]sing tak tompo
[04:34.45]ning telphonku..
[04:35.89]Amung nambani,
[04:39.55]beban kangen atiku..
[04:43.10]Sworo asmoro,
[04:46.70]sing tak trimo neng hpku..
[04:50.19]Ora ngobati
[04:53.73]gede roso rinduku..
[04:57.59]Sing biso nglereni,
[05:01.69]gede roso kangen iki..
[05:05.38]Yen biso nyandhing sliramu..
[05:11.35]
————
Preview:

Rondo Ndeso

Ari-Fitria
Versi: Ari Fitria

Yen mbombrong katon mencorong,
Yen mbesengut soyo tambah patut..
Rupo ora sepiruo,
Pranyoto tansah dadi kembang ndeso..

Pacak’ane sarwo sinden panggung dedeg,
Lencir lengkung lengkung..
Bathuk nonong irung mancung,
Rekmane ngandhan-andhan kembang bakung..

Rondo ndeso unure setengah tuwo,
Nanging isih koyo kenyo..
Sopo njawil sing mesthi bakale kinthil,
Terus kecanthil..

Ganti ganti pasangane,
Durung mesthi yen dadi jodhone..
Ono ndeso ayu dewe,
Emane dadi rondo limo anak’e..

reff:
Yen mbombrong katon mencorong,
Yen mbesengut soyo tambah patut..
Rupo ora sepiruo,
Pranyoto tansah dadi kembang ndeso..

Pacak’ane sarwo sinden panggung dedeg,
Lencir lengkung lengkung..
Bathuk nonong irung mancung,
Rekmane ngandhan-andhan kembang bakung..

Rondo ndeso unure setengah tuwo,
Nanging isih koyo kenyo..
Sopo njawil sing mesthi bakale kinthil,
Terus kecanthil..

Ganti ganti pasangane,
Durung mesthi yen dadi jodhone..
Ono ndeso ayu dewe,
Emane dadi rondo limo anak’e..
—————
[ver: lyrics]
[ar: Ari Fitria]
[ti: Rondo Ndeso]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:40]
[id: uiwzvucs]
[00:01.00]Rondo Ndeso – Ari Fitria
[00:30.00]
[00:33.00]>>>
[00:34.00]>>
[00:35.00]>
[00:36.00]Yen mbobrong
[00:37.44]katon mencorong,
[00:40.00]Yen mbesengut
[00:42.76]soyo tambah patut..
[00:49.00]Rupo ora sepiruo,
[00:53.00]Pranyoto tansah
[00:55.45]dadi kembang ndeso..
[01:02.00]Pacak’ane sarwo sinden
[01:06.21]panggung ndedeg,
[01:10.00]Lencir lengkung lengkung..
[01:16.00]Bathuk nonong
[01:17.53]irung mancung,
[01:20.00]Rekmane ngandhan-andhan
[01:24.68]kembang bakung..
[01:28.00]Rondo ndeso
[01:32.77]umure setengah tuwo,
[01:36.00]Nanging isih koyo kenyo..
[01:42.00]Sopo njawil
[01:46.14]sing mesthi bakale kinthil,
[01:49.00]Terus kecanthil..
[01:54.00]Ganti ganti pasangane,
[02:01.00]Durung mesthi
[02:04.25]yen dadi jodhone..
[02:09.00]Ono ndeso ayu dewe,
[02:14.00]Emane dadi rondo
[02:18.12]limo anak’e..
[02:23.00]
[02:26.00]==ari fitria, rondo ndeso==
[02:44.00]
[02:47.00]>>>
[02:48.00]>>
[02:49.00]>
[02:50.00]Yen mbobrong
[02:52.31]katon mencorong,
[02:55.00]Yen mbesengut
[02:58.01]soyo tambah patut..
[03:03.00]Rupo ora sepiruo,
[03:07.00]Pranyoto tansah
[03:11.64]dadi kembang ndeso..
[03:17.00]Pacak’ane sarwo sinden
[03:21.40]panggung ndedeg,
[03:24.00]Lencir lengkung lengkung..
[03:29.00]Bathuk nonong
[03:32.26]irung mancung,
[03:34.00]Rekmane ngandhan-andhan
[03:38.92]kembang bakung..
[03:43.00]Rondo ndeso
[03:47.62]umure setengah tuwo,
[03:50.00]Nanging isih koyo kenyo..
[03:57.00]Sopo njawil
[04:00.51]sing mesthi bakale kinthil,
[04:03.00]Terus kecanthil..
[04:10.00]Ganti ganti pasangane,
[04:14.00]Durung mesthi
[04:17.72]yen dadi jodhone..
[04:22.00]Ono ndeso ayu dewe,
[04:27.00]Emane dadi rondo
[04:32.17]limo anak’e..
[04:35.00]
———–
Preview:

Nguweni Welas

Demy_11
Versi: Demy

SELAWASE UWIS SUN NIATI,
NGILANGI ROSO HANG TAU MANGGON RING ATI..
ISUN SING KEPINGIN MANING,
NYULAYANI ROSO SETUHUNE HANG WIS ONO..

ROSO NYESEL GEMANTUNG RING ATI,
SAMPEK UWAH ROSO ULIHE ISUN MIKIRI..
ISUN EMONG MBALENI GEDIGU,
GEJIGLANG ISUN NURUTI NAFSU..

SEPURANE ISUN SING BISO NGUKUHI ATI,
KESERON GAMPANGE KATUT RING MANISE JANJI..
KESEL RING ATI KARI ANGEL SUN ILANGI,
TAPI ISUN JANJI SING AREP MANING MBALENI..

reff:
ROSO NYESEL GEMANTUNG RING ATI,
SAMPEK UWAH ROSO ULIHE ISUN MIKIRI..
ISUN EMONG MBALENI GEDIGU,
GEJIGLANG ISUN NURUTI NAFSU..

SEPURANE ISUN SING BISO NGUKUHI ATI,
KESERON GAMPANGE KATUT RING MANISE JANJI..
KESEL RING ATI KARI ANGEL SUN ILANGI,
TAPI ISUN JANJI SING AREP MANING MBALENI..

reff:
ROSO NYESEL GEMANTUNG RING ATI,
SAMPEK UWAH ROSO ULIHE ISUN MIKIRI..
ISUN EMONG MBALENI GEDIGU,
GEJIGLANG ISUN NURUTI NAFSU..

SEPURANE ISUN SING BISO NGUKUHI ATI,
KESERON GAMPANGE KATUT RING MANISE JANJI..
KESEL RING ATI KARI ANGEL SUN ILANGI,
TAPI ISUN JANJI SING AREP MANING MBALENI..

KAMONGKO ONO RIKO HANG SERU OMESE,
NDUWENI ROSO NGUWENI WELAS..
—————-
[ver: lyrics]
[id: hpwcvucs]
[ar: Demy]
[ti: Nguweni Welas]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:48]
[00:01.02]Nguweni Welas – Demy
[00:31.02]
[00:34.02]>>>
[00:35.02]>>
[00:36.02]>
[00:37.02]SELAWASE UWIS SUN NIATI,
[00:43.82]NGILANGI ROSO
[00:47.33]HANG TAU MANGGON RING ATI..
[00:51.09]ISUN SING KEPINGIN MANING,
[00:58.18]NYULAYANI ROSO
[01:01.95]SETUHUNE HANG WIS ONO..
[01:09.31]ROSO NYESEL
[01:11.58]GEMANTUNG RING ATI,
[01:16.78]SAMPEK UWAH ROSO
[01:20.73]ULIHE ISUN MIKIRI..
[01:24.62]ISUN EMONG MBALENI GEDIGU,
[01:31.53]GEJIGLANG ISUN NURUTI NAFSU..
[01:39.67]
[01:42.09]SEPURANE ISUN
[01:45.85]SING BISO NGUKUHI ATI,
[01:49.13]KESERON GAMPANGE
[01:53.15]KATUT RING MANISE JANJI..
[01:56.90]KESEL RING ATI
[02:00.18]KARI ANGEL SUN ILANGI,
[02:04.00]TAPI ISUN JANJI
[02:07.76]SING AREP MANING MBALENI..
[02:14.95]
[02:17.80]==demy , nguweni welas==
[02:38.06]
[02:41.06]>>>
[02:42.06]>>
[02:43.06]>
[02:44.06]ROSO NYESEL
[02:46.52]GEMANTUNG RING ATI,
[02:51.16]SAMPEK UWAH ROSO
[02:54.48]ULIHE ISUN MIKIRI..
[02:58.36]ISUN EMONG MBALENI GEDIGU,
[03:05.07]GEJIGLANG ISUN NURUTI NAFSU..
[03:13.22]
[03:16.03]SEPURANE ISUN
[03:19.24]SING BISO NGUKUHI ATI,
[03:22.62]KESERON GAMPANGE
[03:26.70]KATUT RING MANISE JANJI..
[03:30.33]KESEL RING ATI
[03:33.74]KARI ANGEL SUN ILANGI,
[03:37.42]TAPI ISUN JANJI
[03:40.96]SING AREP MANING MBALENI..
[03:47.13]
[03:51.61]==nguweni welas, demy==
[04:11.09]
[04:14.09]>>>
[04:15.09]>>
[04:16.09]>
[04:17.09]ROSO NYESEL
[04:20.21]GEMANTUNG RING ATI,
[04:24.39]SAMPEK UWAH ROSO
[04:27.93]ULIHE ISUN MIKIRI..
[04:31.59]ISUN EMONG MBALENI GEDIGU,
[04:38.25]GEJIGLANG ISUN NURUTI NAFSU..
[04:45.09]
[04:48.02]SEPURANE ISUN
[04:52.01]SING BISO NGUKUHI ATI,
[04:56.42]KESERON GAMPANGE
[04:59.03]KATUT RING MANISE JANJI..
[05:03.94]KESEL RING ATI
[05:05.93]KARI ANGEL SUN ILANGI,
[05:10.97]TAPI ISUN JANJI
[05:14.14]SING AREP MANING MBALENI..
[05:21.03]KAMONGKO ONO RIKO
[05:24.84]HANG SERU OMESE,
[05:29.69]NDUWENI ROSO
[05:32.68]NGUWENI WELAS..
[05:42.70]
———-
Preview:

Tulusing Tresno

Yunita_2
Versi: Yunita

Koyo sak kedheping netro,
Telung taun wus tanpo diroso..
Koyo tuluse tresnaku,
Aku setyo ngenteni sliramu..

Bathinku ora nyelak’i,
Pancen ndiko gantilaning ati..
Mboten rinten mboten dalu,
Wewayanganmu gumanthil ing netraku..

Bungahe atiku,
Biso bebrayan karo sliramu..
Paribasan kembang alum,
Siniram banyu embun kang agung..

Yo mung siji panyuwunku,
Ndiko tansah tetepo ing janji..
Urip bareng karo aku,
Biso nganti tekan kaki nini..

reff:
Koyo sak kedheping netro,
Telung taun wus tanpo diroso..
Koyo tuluse tresnaku,
Aku setyo ngenteni sliramu..

Bathinku ora nyelak’i,
Pancen ndiko gantilaning ati..
Mboten rinten mboten dalu,
Wewayanganmu gumanthil ing netraku..

Bungahe atiku,
Biso bebrayan karo sliramu..
Paribasan kembang alum,
Siniram banyu embun kang agung..

Yo mung siji panyuwunku,
Ndiko tansah tetepo ing janji..
Urip bareng karo aku,
Biso nganti tekan kaki nini..
—————-
[ver: lyrics]
[ar: Yunita]
[ti: Tulusing Tresno]
[al: Campursari]
[by: Yanilpatro]
[length: 4:39]
[id: uoqcvhcs]
[00:01.02]Tulusing Tresno – Yunita
[00:31.02]
[00:34.02]>>>
[00:35.02]>>
[00:36.02]>
[00:37.02]Koyo sak kedheping netro,
[00:42.04]Telung taun
[00:44.73]wus tanpo diroso..
[00:50.00]Koyo tuluse tresnaku,
[00:55.23]Aku setyo
[00:57.98]ngenteni sliramu..
[01:03.81]Bathinku ora nyelak’i,
[01:08.48]Pancen ndiko
[01:10.74]gantilaning ati..
[01:16.08]Mboten rinten mboten dalu,
[01:21.02]Wewayanganmu
[01:24.00]gumanthil ing netraku..
[01:29.76]Bungahe atiku,
[01:34.74]Biso bebrayan
[01:36.99]karo sliramu..
[01:42.52]Paribasan kembang alum,
[01:47.37]Siniram banyu embun
[01:50.92]kang agung..
[01:58.13]Yo mung siji panyuwunku,
[02:03.67]Ndiko tansah
[02:06.06]tetepo ing janji..
[02:11.04]Urip bareng karo aku,
[02:16.07]Biso nganti
[02:19.28]tekan kaki nini..
[02:24.82]
[02:27.49]==yunita, tulusing tresno==
[02:44.00]
[02:47.00]>>>
[02:48.00]>>
[02:49.00]>
[02:50.00]Koyo sak kedheping netro,
[02:54.80]Telung taun
[02:56.58]wus tanpo diroso..
[03:02.58]Koyo tuluse tresnaku,
[03:07.23]Aku setyo
[03:09.83]ngenteni sliramu..
[03:14.82]Bathinku ora nyelak’i,
[03:19.73]Pancen ndiko
[03:21.71]gantilaning ati..
[03:27.14]Mboten rinten mboten dalu,
[03:31.99]Wewayanganmu
[03:34.83]gumanthil ing netraku..
[03:40.01]Bungahe atiku,
[03:44.18]Biso bebrayan
[03:46.96]karo sliramu..
[03:52.08]Paribasan kembang alum,
[03:56.50]Siniram banyu embun
[04:00.74]kang agung..
[04:07.32]Yo mung siji panyuwunku,
[04:13.43]Ndiko tansah
[04:16.09]tetepo ing janji..
[04:21.14]Urip bareng karo aku,
[04:25.47]Biso nganti
[04:28.23]tekan kaki nini..
[04:34.49]
———–
Preview: