Jogetan

Versi: Reny Farida

Kendang yo kempulan, enak nggo jogetan
Suling suling jajang, ngelaras gendhingan..
Ayo podho jogetan, bokong digoyang goyang
Ayo podho jogetan, bokong digoyang goyang..

Timbang kebingungan, kakean pikiran
Golet kesenengan, susah myakne ilang..
Ayo podho jogetan, bokong digoyang goyang
Ayo podho jogetan, bokong digoyang goyang..

reff:
Jogetan..sing ono wong nglarang,
Tapi ojo..lali nganggo aturan..
Gendhingan..gendhing belambangan,
Banyuwangi..wis maju ring jaman..

Kendang yo kempulan, enak nggo jogetan
Suling suling jajang, ngelaras gendhingan..
Ayo podho jogetan, bokong digoyang goyang
Ayo podho jogetan, bokong digoyang goyang..

Timbang kebingungan, kakean pikiran
Golet kesenengan, susah myakne ilang..
Ayo podho jogetan, bokong digoyang goyang
Ayo podho jogetan, bokong digoyang goyang..

reff:
Jogetan..sing ono wong nglarang,
Tapi ojo..lali nganggo aturan..
Gendhingan..gendhing belambangan,
Banyuwangi..wis maju ring jaman..

Kendang yo kempulan, enak nggo jogetan
Suling suling jajang, ngelaras gendhingan..
Ayo podho jogetan, bokong digoyang goyang
Ayo podho jogetan, bokong digoyang goyang..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *