Oplosan (demy-banyuwangian)

Versi: Demy

Opo sing eman picise,
Dinggo tuku banyu setan..
Opo osing mikir dhung mendem,
Iku biso ngrusak pikiran..

Ojo diterusno mendeme,
Mergo osing ono untunge..
Yo cepet mario dhung mendem,
Myakne dowo umure..

Oplosan, oplosan, oplosan..

reff :
Coba sawangen konco kancane,
Akeh hang podho gelimpangan..
Ugo akeh hang kelesotan,
Ditumpakno ambulan..

Yo wis cukup dhung siro mendem,
Yo wis cukup dhung siro gendheng..
Wis mari-mario wis leren-lereno,
Ojo diterus-terusno..

Tutupen botole tutupen oplosane,
Emanen nyawane ojo diterus-terusno..
Mergane, osing ono gunane..

Tutupen botole tutupen oplosane,
Emanen nyawane ojo diterus-terusno..
Mergane, osing ono gunane..

reff:
Opo sing eman picise,
Dinggo tuku banyu setan..
Opo osing mikir dhung mendem,
Iku biso ngrusak pikiran..

Ojo diterusno mendeme,
Mergo osing ono untunge..
Yo cepet mario dhung mendem,
Myakne dowo umure..

Oplosan, oplosan, oplosan..

reff :
Coba sawangen konco kancane,
Akeh hang podho gelimpangan..
Ugo akeh hang kelesotan,
Ditumpakno ambulan..

Yo wis cukup dhung siro mendem,
Yo wis cukup dhung siro gendheng..
Wis mari-mario wis leren-lereno,
Ojo diterus-terusno..

Tutupen botole tutupen oplosane,
Emanen nyawane ojo diterus-terusno..
Mergane, osing ono gunane..

Tutupen botole tutupen oplosane,
Emanen nyawane ojo diterus-terusno..
Mergane, osing ono gunane..

Tutupen botole tutupen oplosane,
Emanen nyawane ojo diterus-terusno..
Mergane, osing ono gunane..

Tutupen botole tutupen oplosane,
Emanen nyawane ojo diterus-terusno..
Mergane, osing ono gunane..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *