Kesuwen Ati

“Kesuwen Ati” Versi Demy

Sing tau isun duweni,
Roso getun hang gedigi..
Mergo kembange ati,
Hang sing biso sun duweni..

Saiki nisun keroso,
Batin isun yo kesikso..
Mergo getun hang sung songgo..
Kesuwen isun nyang riko..

Paribasan waktu biso sun baleni,
Sing kiro sun bimbangi..
Mergo bengen isun magih noto ati,
Kadine sun getuni..

reff:
Sing tau isun duweni,
Roso getun hang gedigi..
Mergo kembange ati,
Hang sing biso sun duweni..

Saiki nisun keroso,
Batin isun yo kesikso..
Mergo getun hang sung songgo..
Kesuwen isun nyang riko..

Paribasan waktu biso sun baleni,
Sing kiro sun bimbangi..
Mergo bengen isun magih noto ati,
Kadine sun getuni..

reff:
Pe..rih, nelongso nggaluh ati
Se..mendal, sing kuat sun ngrasakaken..
Getun.., kesuwen ati sun getun

Pe..rih, nelongso nggaluh ati
Se..mendal, sing kuat sun ngrasakaken..
Getun.., kesuwen ati sun getun
Getun.., kesuwen ati sun getun..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *