Karepe Ati

Versi: Kurnia Dewi

Kariyo sing biso lali,
Kariyo ngedan ngedani..
Pingine isun ndemeni,
Klaksano karepe ati..

Biso nyanding ambi riko,
Paran maning saben dino..
Mung riko hang isun pujo,
Nono maning wong liyo..

reff:
Dudu mergo nong dunyane,
Ugo dudu nong rupane..
Hang nggawe isun demen,
Hang nggawe sun ngangen ngangen..

Nong idepe hang malik,
Nong bacote hang mbangir..
Nong eseme hang manis,
Gawe isun kesengsem..

reff:
Nono..maning..,
Hang dadi kudangan..
Liyane..riko..
Liyane..riko..

Dudu mergo nong dunyane,
Ugo dudu nong rupane..
Hang nggawe isun demen,
Hang nggawe sun ngangen ngangen..

Nong idepe hang malik,
Nong bacote hang mbangir..
Nong eseme hang manis,
Gawe isun kesengsem..

reff:
Nono..maning..,
Hang dadi kudangan..
Liyane..riko..
Liyane..riko..

Kariyo sing biso lali,
Kariyo ngedan ngedani..
Pingine isun ndemeni,
Klaksano karepe ati..

Biso nyanding ambi riko,
Paran maning saben dino..
Mung riko hang isun pujo,
Nono maning wong liyo..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *