Ati Sun Hang Sepi

“Ati Sun Hang Sepi” Versi Demy

Nono ulan nono lintang,
Hang biasa seru seneng ngancani..
Mung silire gawe adhem awak iki,
Mung silire demen nyerintungi..
Ati sun hang sepi..

Nono panas nono udan,
Weruho perkoro medhot taline roso..
Panas sun kudanan,
Sing ono maning jujukan..
Udan isun kepanasan,
Sing biso sambat ilang wis kudangan..

reff:
He…sepi…,
He…sun kemulan sepi..
He…sepi…,
He…sun kemulan sepi..

(Njumbulo ta siro ulan,)
(Ngingu kota siro lintang..)
(Sambangono awak isun,)
(Padhangono batin isun..)
Myakne sing kari sepi, batin iki..

reff:
Nono panas nono udan,
Weruho perkoro medhot taline roso..
Panas sun kudanan,
Sing ono maning jujukan..
Udan isun kepanasan,
Sing biso sambat ilang wis kudangan..

reff:
He…sepi…,
He…sun kemulan sepi..
He…sepi…,
He…sun kemulan sepi..

(Njumbulo ta siro ulan,)
(Ngingu kota siro lintang..)
(Sambangono awak isun,)
(Padhangono batin isun..)
Myakne sing kari sepi, batin iki..

(Njumbulo ta siro ulan,)
(Ngingu kota siro lintang..)
(Sambangono awak isun,)
(Padhangono batin isun..)
Myakne sing kari sepi, batin iki..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *