Karo Sliramu


Lirik Lagu Sanguturu ke-2600 Karo Sliramu
Versi: Engkong Ari

AKU MLAKU, KARO SLIRAMU..
NUMPAK BECAK, KARO SLIRAMU..
GANDHENG TANGAN, KARO SLIRAMU
LUNGO NJAJAN, KARO SLIRAMU..

TUKU KLAMBI, KARO SLIRAMU..
NDELOK BIOSKOP, KARO SLIRAMU..
ISO CRITO, KARO SLIRAMU..
GEGOJEGAN, KARO SLIRAMU..

KARO SLIRAMU AKU TANSAH DITRESNANI..
KARO SLIRAMU AKU PENGEN ENGGAL ENGGAL DADI SIJI..
KARO SLIRAMU BUNGAH TENAN RASANE ATI..
KARO SLIRAMU ING TANSAH TAK UGEMI..
KARO SLIRAMU SAKLAWASE URIPKU..

BANGUN TRESNO, KARO SLIRAMU..
SUSAH SENENG, KARO SLIRAMU..
PEDYODAN?, KARO SLIRAMU..
NENG PENGULU, KARO SLIRAMU..

KARO SLIRAMU..
KARO SLIRAMU..
KARO SLIRAMU..
KARO SLIRAMU..
KARO SLIRAMU..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *