Ikhlase Ati (renita)

Versi: Renita

Bengene ndeleng paran,
Riko demen nyang isun..
Saikine nulih riko,
Koyo wong getun..

Isun wis ngomong sak durunge,
Urip isun gedigi anane..
Hang sun duweni yo mung siji,
Nono maning mung welase ati..

Indane tah biso balik maning,
Yo welase dadi siji maning..
Indane tah biso kumpul maning,
Yo welase dadi siji maning..
Mugo riko ojo rumongso kepokso,
Hang sun jaluk ikhlas atin riko..

reff:
Bengene ndeleng paran,
Riko demen nyang isun..
Saikine nulih riko,
Koyo wong getun..

Isun wis ngomong sak durunge,
Urip isun gedigi anane..
Hang sun duweni yo mung siji,
Nono maning mung welase ati..

Indane tah biso balik maning,
Yo welase dadi siji maning..
Indane tah biso kumpul maning,
Yo welase dadi siji maning..
Mugo riko ojo rumongso kepokso,
Hang sun jaluk ikhlas atin riko..

(Indane tah biso balik maning,)
Yo welase dadi siji maning..
(Indane tah biso kumpul maning,)
Yo welase dadi siji maning..

(Indane tah biso balik maning,)
Yo welase dadi siji maning..
(Indane tah biso kumpul maning,)
Yo welase dadi siji maning..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *