Keliwat Lorone

Versi: Ryad Purnama

Rungu omong riko hang riko karepno,
Nong ati perih sun roso..
Hang riko putusno abot sun gowo,
Sing kuat sesek nong dhodho..

Wis sing kuat maning,
Keliwat larane..

reff:
Apuwo riko saikine,
Kok biso muntang manting ring dalan..
Paran hang riko karepaken,
Welas sun nong riko sing kurang kurang..

Opo tah riko keneng omongan,
Opo wis riko duwe liyan..

Rungu omong riko hang riko karepno,
Nong ati perih sun roso..
Hang riko putusno abot sun gowo,
Sing kuat sesek nong dhodho..

Wis sing kuat maning,
Keliwat larane..

reff:
Apuwo riko saikine,
Kok biso muntang manting ring dalan..
Paran hang riko karepaken,
Welas sun nong riko sing kurang kurang..

Opo tah riko keneng omongan,
Opo wis riko duwe liyan..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *