Telung Sasi

Versi : Suliyana

UWIS TELUNG SASI ANGGONKU PISAHAN,
BOJO SING TAK TRESNO MLEBU TAHANAN..
MERGO NGLAKONI BARANG LARANGAN,
SAIKI NGRASAKKE HUKUMAN..

MBIYEN WIS TAK KONDHO NANGING RA PERCOYO,
JO GAMPANG KEGUDHO ISINE DUNYO..
MBIYEN TAK WANTI WANTI SIK DILAKONI,
SAIKI GETUN MBURI..

REFF:
TELUNG SASI BATINKU NELONGSO,
MERGO NENG KONO URIPMU SORO..
TELUNG SASI ANGGONKU NGENTENI,
NGANTEK SAIKI ORA BALI..

KAE-KAE KERIPIK MELINJO,
MADU MONGSO KANGGO SANDHINGAN..
NELONGSONE WONG NDUWE BOJO,
NENG RAISO SESANDHINGAN..

MBIYEN WIS TAK KONDHO NANGING RA PERCOYO,
JO GAMPANG KEGUDHO ISINE DUNYO..
MBIYEN TAK WANTI WANTI SIK DILAKONI,
SAIKI GETUN MBURI..

REFF:
TELUNG SASI BATINKU NELONGSO,
MERGO NENG KONO URIPMU SORO..
TELUNG SASI ANGGONKU NGENTENI,
NGANTEK SAIKI ORA BALI..

KAE-KAE KERIPIK MELINJO,
MADU MONGSO KANGGO SANDHINGAN..
NELONGSONE WONG NDUWE BOJO,
NENG RAISO SESANDHINGAN..

TELUNG SASI BATINKU NELONGSO,
MERGO NENG KONO URIPMU SORO..
TELUNG SASI ANGGONKU NGENTENI,
NGANTEK SAIKI ORA BALI..

KAE-KAE KERIPIK MELINJO,
MADU MONGSO KANGGO SANDHINGAN..
NELONGSONE WONG NDUWE BOJO,
NENG RAISO SESANDHINGAN..
NENG RAISO SESANDHINGAN..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *