Kanjeng Doso

Versi: Susy Arzetty

Nimbang digawa demenan,
Mending diwayu sekalian..
Wis jelas jadwal giliran,
Najan nem ndina sepisan..

Lamon kaya kanjeng doso,
Rabine bli cukup loro..
Rabi papat duite kuat,
Yen gilir bli pernah telat..

reff:
Bli perduli omonge tangga,
Sing penting urip ketunggon dunya..

Kula rela kaya inayang,
Urip diwayu bareng seumah..
Asal kakange sing kuat,
Kula bosen urip mlarat,
Wendau lanang hebat..

Lamon kaya kanjeng doso,
Rabine bli cukup loro..
Rabi papat duite kuat,
Yen gilir bli pernah telat..

reff:
Bli perduli omonge tangga,
Sing penting urip ketunggon dunya..

Kula rela kaya inayang,
Urip diwayu bareng seumah..
Asal kakange sing kuat,
Kula bosen urip mlarat,
Wendau lanang hebat..

Nimbang digawa demenan,
Mending diwayu sekalian..
Wis jelas jadwal giliran,
Najan nem ndina sepisan..

Lamon kaya kanjeng doso,
Rabine bli cukup loro..
Rabi papat duite kuat,
Yen gilir bli pernah telat..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *