Dewek

Versi: Reny Farida

KADHUNG BENGI WIS TEKO,
SUNUT SEPI SUN ROSO..
CAMPAK RASANE DUNYO,
SAKAT RIKO SING ONO..

RIKO HANG NGGAWE ADEM,
UGA HANG NGGAWE TENTREM..
KADHUNG AYEM RASANE ATI,
YO MUNG RIKO HANG SUN WELASI..

reff:
NONO PANGGONAN NGADU,
NGILANGI ROSO TATU..
DUNYO KATONE BISU,
ATI PERIH LAN TATU..

reff:
DEWEK ISUN NARUNGI,
PERIHE URIP IKI..
ATI KAGET KOYO SING TERIMO,SING RUMONGSO
KADHUNG RIKO WIS SING ONO..
WELAS ASIH SEMENE LAWASE,
KEPENDHEM NO RING KUBURE..

KADHUNG BENGI WIS TEKO,
SUNUT SEPI SUN ROSO..
CAMPAK RASANE DUNYO,
SAKAT RIKO SING ONO..

RIKO HANG NGGAWE ADEM,
UGA HANG NGGAWE TENTREM..
KADHUNG AYEM RASANE ATI,
YO MUNG RIKO HANG SUN WELASI..

reff:
NONO PANGGONAN NGADU,
NGILANGI ROSO TATU..
DUNYO KATONE BISU,
ATI PERIH LAN TATU..

reff:
DEWEK ISUN NARUNGI,
PERIHE URIP IKI..
ATI KAGET KOYO SING TERIMO,SING RUMONGSO
KADHUNG RIKO WIS SING ONO..
WELAS ASIH SEMENE LAWASE,
KEPENDHEM NO RING KUBURE..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *