Ngidam Jemblem

Versi: Ayu Octavia ft. Pendik

Lk:
Dhik..aku penasaran,
Opo yo tenan kowe dodolan jajan..
Nyawang kowe sing bakul jajan,
Mesti wae jajanmu yo wenak tenan..

Pr:
Mas..kuwi pancen bener mas,
Tapi mung kari siji jenenge jemblem..
Jemblemku jembleme super,
Tak eman-eman masio wong podho ngiler..

Jemblemku super,
Kabeh wong podho ngiler..
Jemblemku super,
Babeh wong podho ngiler..

reff:
LK:
Saikine aku kepikiran,
Suk kapan iso ngincipi jemblemmu..
Angen angenku soko mbun-mbunan,
Iso tak pangan sak durunge turu..

Koyo wong sing meteng telung wulan,
Aku iki yo ngidam jemblemmu..
Sak umpomo kudu tuku larang,
Ra nduwe duwit wani dodol untu..

Lk: Aku ngidam jemblemmu dhik..
Pr: Jemblem sing endi mas
Lk: Jemblem sing kuwi dhik..
Pr: Sing kuwi ngendi mas
Lk: Mosok ra ngerti..
Pr: Pancen ra ngerti..
Pr: Mbok yo ojo mbingungi..
Lk: Yo jemblem sing mbok gembol kuwi..

reff:
Lk:
Dhik..aku penasaran,
Opo yo tenan kowe dodolan jajan..
Nyawang kowe sing bakul jajan,
Mesti wae jajanmu yo wenak tenan..

Pr:
Mas..kuwi pancen bener mas,
Tapi mung kari siji jenenge jemblem..
Jemblemku jembleme super,
Tak eman-eman masio wong podho ngiler..

Jemblemku super,
Kabeh wong podho ngiler..
Jemblemku super,
Kabeh wong podho ngiler..

reff:
LK:
Saikine aku kepikiran,
Suk kapan iso ngincipi jemblemmu..
Angen angenku soko mbun-mbunan,
Iso tak pangan sak durunge turu..

Koyo wong sing meteng telung wulan,
Aku iki yo ngidam jemblemmu..
Sak umpomo kudu tuku larang,
Ra nduwe duwit wani dodol untu..

Lk: Aku ngidam jemblemmu dhik..
Pr: Jemblem sing endi mas
Lk: Jemblem sing kuwi dhik..
Pr: Sing kuwi ngendi mas
Lk: Mosok ra ngerti..
Pr: Pancen ra ngerti..
Pr: Mbok yo ojo mbingungi..
Lk: Yo jemblem sing mbok gembol kuwi..

Lk: Aku ngidam jemblemmu dhik..
Pr: Jemblem sing endi mas..
Lk: Jemblem sing kuwi dhik..
Pr: Sing kuwi ngendi ..
Lk: Mosok ra ngerti dhik..
Pr: Pancen ra ngerti..
Pr: Mbok yo ojo mbingungi..
Lk: Yo jemblem sing mbok gembol kuwi..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *