Ketinggul Lumut

Versi: Suliyana

Banyu sumber iki,
Hang nyakseni ketemune riko..
Noring watu iki,
Sun tulisi aran isun lan riko..

Sun kiro udan sing bakal teko,
Ninggali janji balik ring panggonan iki..

reff:
Ketetes udan yo sing luntur roso welase,
ketinggul lumut yo sing ilang roso sayange..
Semoyo balik sampek iki magih sun anti,
Gluduge nyamber nggowo kabar riko wis rabi..

reff:
Banyu sumber iki,
Hang nyakseni ketemune riko..
Noring watu iki,
Sun tulisi aran isun lan riko..

Sun kiro udan sing bakal teko,
Ninggali janji balik ring panggonan iki..

reff:
Ketetes udan yo sing luntur roso welase,
ketinggul lumut yo sing ilang roso sayange..
Semoyo balik sampek iki magih sun anti,
Gluduge nyamber nggowo kabar riko wis rabi..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *