Ketinggul Lumut

Versi: Suliyana

BANYU SUMBER IKI,
HANG NYAKSENI KETEMUNE RIKO..
NORING WATU IKI,
SUN TULISI ARAN ISUN LAN RIKO..

SUN KIRO,
UDAN SING BAKAL TEKO
NINGGALI JANJI,
BALIK RING PANGGONAN IKI..

reff:
KETETES UDAN
YO SING LUNTUR ROSO WELASE,
KETINGGUL LUMUT
YO SING ILANG ROSO SAYANGE..

SEMOYO BALIK
SAMPEK IKI MAGIH SUN ANTI,
GLUDHUGE NYAMBER
NGGOWO KABAR RIKO WIS RABI..

reff:
BANYU SUMBER IKI,
HANG NYAKSENI KETEMUNE RIKO..
NORING WATU IKI,
SUN TULISI ARAN ISUN LAN RIKO..

SUN KIRO,
UDAN SING BAKAL TEKO
NINGGALI JANJI,
BALIK RING PANGGONAN IKI..

reff:
KETETES UDAN
YO SING LUNTUR ROSO WELASE,
KETINGGUL LUMUT
YO SING ILANG ROSO SAYANGE..

SEMOYO BALIK
SAMPEK IKI MAGIH SUN ANTI,
GLUDHUGE NYAMBER
NGGOWO KABAR RIKO WIS RABI..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *