Bubar (duo virgin)


Duo-Virgin
Versi: Duo Virgin

Tanggal pitu aku janji ra metu,
Dino sabtu tepate malam minggu..
Macak ayu lambe tak abangi,
Klambi tak parfumi supoyone wangi..

Nganti bengi paca’anku wis luntur,
Moro isuk motoku yo wis kabur..
Ongko pitu pindah ongko siji,
Pancen kowe ra nepati janji..

Sedino rasane seminggu,
Seminggu rasane sewulan..
Sewulan rasane setaun,
Aku emoh suwe ngenteni..

Mulane ojo doyan janji,
Janji pisan ndadak ngapusi..
Janji maneh aku ra sudi,
Enake cinta bubar wae..

Tanggal pitu aku janji ra metu,
Dino sabtu tepate malam minggu..
Macak ayu lambe tak abangi,
Klambi tak parfumi supoyone wangi..

reff:
Tanggal pitu aku janji ra metu,
Dino sabtu tepate malam minggu..
Macak ayu lambe tak abangi,
Klambi tak parfumi supoyone wangi..

Nganti bengi paca’anku wis luntur,
Moro isuk motoku yo wis kabur..
Ongko pitu pindah ongko siji,
Pancen kowe ra nepati janji..

Sedino rasane seminggu,
Seminggu rasane sewulan..
Sewulan rasane setaun,
Aku emoh suwe ngenteni..

Mulane ojo doyan janji,
Janji pisan ndadak ngapusi..
Janji maneh aku ra sudi,
Enake cinta bubar wae..

Tanggal pitu aku janji ra metu,
Dino sabtu tepate malam minggu..
Macak ayu lambe tak abangi,
Klambi tak parfumi supoyone wangi..

Sedino rasane seminggu,
Seminggu rasane sewulan..
Sewulan rasane setaun,
Aku emoh suwe ngenteni..

Mulane ojo doyan janji,
Janji pisan ndadak ngapusi..
Janji maneh aku ra sudi,
Enake cinta bubar wae..

Tanggal pitu aku janji ra metu,
Dino sabtu tepate malam minggu..
Macak ayu lambe tak abangi,
Klambi tak parfumi supoyone wangi..
—————–
[ver: lyrics]
[id: lqunqscs]
[ar: Duo Virgin]
[ti: Bubar]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:35]
[00:01.03]Bubar
[00:18.03]Versi : Duo Virgin
[00:21.03]
[00:24.03]>>>
[00:25.03]>>
[00:26.03]>
[00:27.03]Tanggal pitu aku janji ra metu,
[00:31.83]Dino sabtu tepate malam minggu..
[00:35.07]Macak ayu lambe tak abangi,
[00:37.90]Klambi tak parfumi supoyone wangi..
[00:47.22]Nganti bengi paca’anku wis luntur,
[00:50.95]Moro isuk motoku yo wis kabur..
[00:54.27]Ongko pitu pindah ongko siji,
[00:56.96]Pancen kowe ra nepati janji..
[01:04.01]Sedino rasane seminggu,
[01:06.71]Seminggu rasane sewulan..
[01:10.28]Sewulan rasane setaun,
[01:13.37]Aku emoh suwe ngenteni..
[01:19.86]Mulane ojo doyan janji,
[01:22.83]Janji pisan ndadak ngapusi..
[01:26.29]Janji maneh aku ra sudi,
[01:29.22]Enake cinta bubar wae..
[01:35.22]Tanggal pitu aku janji ra metu,
[01:38.65]Dino sabtu tepate malam minggu..
[01:41.09]Macak ayu lambe tak abangi,
[01:44.05]Klambi tak parfumi supoyone wangi..
[01:48.02]
[01:51.02]==duo virgin, bubar==
[02:10.02]
[02:13.02]>>>
[02:14.02]>>
[02:15.02]>
[02:16.02]Tanggal pitu aku janji ra metu,
[02:20.02]Dino sabtu tepate malam minggu..
[02:23.11]Macak ayu lambe tak abangi,
[02:25.95]Klambi tak parfumi supoyone wangi..
[02:35.22]Nganti bengi paca’anku wis luntur,
[02:39.03]Moro isuk motoku yo wis kabur..
[02:42.20]Ongko pitu pindah ongko siji,
[02:45.16]Pancen kowe ra nepati janji..
[02:51.98]Sedino rasane seminggu,
[02:54.94]Seminggu rasane sewulan..
[02:58.41]Sewulan rasane setaun,
[03:01.63]Aku emoh suwe ngenteni..
[03:08.05]Mulane ojo doyan janji,
[03:11.04]Janji pisan ndadak ngapusi..
[03:14.45]Janji maneh aku ra sudi,
[03:17.61]Enake cinta bubar wae..
[03:24.07]Tanggal pitu aku janji ra metu,
[03:27.93]Dino sabtu tepate malam minggu..
[03:31.19]Macak ayu lambe tak abangi,
[03:34.06]Klambi tak parfumi supoyone wangi..
[03:40.71]Sedino rasane seminggu,
[03:43.72]Seminggu rasane sewulan..
[03:47.46]Sewulan rasane setaun,
[03:50.43]Aku emoh suwe ngenteni..
[03:56.59]Mulane ojo doyan janji,
[03:59.83]Janji pisan ndadak ngapusi..
[04:03.14]Janji maneh aku ra sudi,
[04:06.23]Enake cinta bubar wae..
[04:12.40]Tanggal pitu aku janji ra metu,
[04:15.41]Dino sabtu tepate malam minggu..
[04:18.58]Macak ayu lambe tak abangi,
[04:21.42]Klambi tak parfumi supoyone wangi..
[04:25.83]
————
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s