Bubar (duo virgin)


Versi: Duo Virgin

TANGGAL PITU AKU JANJI RA METU,
DINO SABTU TEPATE MALAM MINGGU..
MACAK AYU LAMBE TAK ABANGI,
KLAMBI TAK PARFUMI SUPOYONE WANGI..

NGANTI BENGI PACA’ANKU WIS LUNTUR,
MORO ISUK MOTOKU YO WIS KABUR..
ONGKO PITU PINDAH ONGKO SIJI,
PANCEN KOWE RA NEPATI JANJI..

SEDINO RASANE SEMINGGU,
SEMINGGU RASANE SEWULAN..
SEWULAN RASANE SETAUN,
AKU EMOH SUWE NGENTENI..

MULANE OJO DOYAN JANJI,
JANJI PISAN NDADAK NGAPUSI..
JANJI MANEH AKU RA SUDI,
ENAKE CINTA BUBAR WAE..

TANGGAL PITU AKU JANJI RA METU,
DINO SABTU TEPATE MALAM MINGGU..
MACAK AYU LAMBE TAK ABANGI,
KLAMBI TAK PARFUMI SUPOYONE WANGI..

REFF:
TANGGAL PITU AKU JANJI RA METU,
DINO SABTU TEPATE MALAM MINGGU..
MACAK AYU LAMBE TAK ABANGI,
KLAMBI TAK PARFUMI SUPOYONE WANGI..

NGANTI BENGI PACA’ANKU WIS LUNTUR,
MORO ISUK MOTOKU YO WIS KABUR..
ONGKO PITU PINDAH ONGKO SIJI,
PANCEN KOWE RA NEPATI JANJI..

SEDINO RASANE SEMINGGU,
SEMINGGU RASANE SEWULAN..
SEWULAN RASANE SETAUN,
AKU EMOH SUWE NGENTENI..

MULANE OJO DOYAN JANJI,
JANJI PISAN NDADAK NGAPUSI..
JANJI MANEH AKU RA SUDI,
ENAKE CINTA BUBAR WAE..

TANGGAL PITU AKU JANJI RA METU,
DINO SABTU TEPATE MALAM MINGGU..
MACAK AYU LAMBE TAK ABANGI,
KLAMBI TAK PARFUMI SUPOYONE WANGI..

SEDINO RASANE SEMINGGU,
SEMINGGU RASANE SEWULAN..
SEWULAN RASANE SETAUN,
AKU EMOH SUWE NGENTENI..

MULANE OJO DOYAN JANJI,
JANJI PISAN NDADAK NGAPUSI..
JANJI MANEH AKU RA SUDI,
ENAKE CINTA BUBAR WAE..

TANGGAL PITU AKU JANJI RA METU,
DINO SABTU TEPATE MALAM MINGGU..
MACAK AYU LAMBE TAK ABANGI,
KLAMBI TAK PARFUMI SUPOYONE WANGI..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *