Sayang (dhimas tedjo)


Dimas-Tedjo_Fitri
Versi: Dhimas Tedjo ft. Fitri

Pr:
Sayang..apa kabar..,
Lama sudah sungguh kita tak berjumpa..
Kuharap, kau baik selalu
Bahagia hidupmu, walau kau jauh disana..
Kutahu.. kau merindukan aku,
Seperti.. aku merindumu..ho..

Lk:
Sayang, wis dadi pepesti
Aku lan sliramu, ra wiso nyawiji..
Nanging, roso tresno iki
Sing neng njero ati, ora bakal lali..
Tak jogo tresnaku mring sliramu,
Ra bedo tresnamu marang aku..

Tulung rungokno nadyan mung sedelo,
Lagu iki tak gawe mung kanggo kowe..
Tulung rungokno nadyan mung sedelo,
Lagu iki tak tulis mung kanggo kowe..
Tak jogo tresnaku mring sliramu,
Ra bedo tresnamu marang aku..ho..

reff:
Pr:
Kutahu.. kau merindukan aku,
Seperti.. aku merindumu..ho..

Lk:
O..Sayang, wis dadi pepesti
Aku lan sliramu, ra wiso nyawiji..
Nanging, roso tresno iki,
Sing neng njero ati, ora bakal lali..
Tak jogo tresnaku mring sliramu,
Ra bedo tresnamu marang aku..

Tulung rungokno nadyan mung sedelo,
Lagu iki tak gawe mung kanggo kowe..
Tulung rungokno nadyan mung sedelo,
Lagu iki tak tulis mung kanggo kowe..
Tak jogo tresnaku mring sliramu,
Ra bedo tresnamu marang aku..ho..

reff:
Pr:
Kutahu.. kau merindukan aku,
Seperti.. aku merindumu..ho..

Lk:
Sayang, wis dadi pepesti
Aku lan sliramu ra wiso nyawiji..
Nanging roso tresno ati,
Sing neng njero ati, ora bakal lali..

Ft: Tak jogo tresnaku mring sliramu,
Ft: Ra bedo tresnamu marang aku..

Tulung rungokno nadyan mung sedelo,
Lagu iki tak gawe mung kanggo kowe..
Tulung rungokno nadyan mung sedelo,
Lagu iki tak tulis mung kanggo kowe..

Ft: Tak jogo tresnaku mring sliramu,
Ft: Ra bedo tresnamu marang aku..ho..
——————-
Chord : SAYANG – DIMAS TEDJO FT. FITRI
——————-
[ver: lyrics]
[ar: Dhimas Tedjo ft. Fitri]
[ti: Sayang]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 7:36]
[id: aopphkch]
[00:00.03]Sayang
[00:00.03]by: Dhimas Tedjo ft. Fitri
[00:12.03]
[00:14.03]>>>
[00:15.03]>>
[00:16.03]>
[00:17.03]Pr: Sayang..apa kabar,
[00:23.63]Pr: Lama sudah sungguh
[00:26.30]Pr: kita tak berjumpa..
[00:31.09]Pr: Kuharap.. kau baik selalu,
[00:36.91]Pr: Bahagia hidupmu,
[00:39.46]Pr: walau kau jauh disana..
[00:45.05]Pr: Kutahu kau merindukan aku,
[00:51.70]Pr: Seperti aku merindumu..ho..
[00:59.65]
[01:03.09]Lk: Sayang wis dadi pepesti,
[01:07.96]Lk: Aku lan sliramu
[01:10.82]Lk: ra wiso nyawiji..
[01:17.00]Lk: Nanging roso tresno iki,
[01:22.74]Lk: Sing neng njero ati,
[01:25.26]Lk: ora bakal lali..
[01:31.04]Lk: Tak jogo
[01:32.96]Lk: tresnaku mring sliramu,
[01:37.61]Lk: Ra bedo
[01:39.31]Lk: tresnamu marang aku..
[01:47.43]Lk: Tulung rungokno
[01:51.31]Lk: nadyan mung sedelo,
[01:55.68]Lk: Lagu iki tak gawe
[01:58.83]Lk: mung kanggo kowe..
[02:02.85]Lk: Tulung rungokno
[02:05.67]Lk: nadyan mung sedelo,
[02:09.89]Lk: Lagu iki tak tulis
[02:13.02]Lk: mung kanggo kowe..
[02:17.34]Lk: Tak jogo
[02:18.49]Lk: tresnaku mring sliramu,
[02:23.38]Lk: Ra bedo
[02:24.95]Lk: tresnamu marang aku..ho..
[02:32.00]
[02:34.00]=dimas tedjo, sayang=
[03:01.00]
[03:03.00]>>>
[03:04.00]>>
[03:05.00]>
[03:06.00]Pr: Kutahu kau merindukan aku,
[03:12.26]Pr: Seperti aku merindumu..ho..
[03:20.13]
[03:22.02]Lk: O..Sayang wis dadi pepesti,
[03:29.72]Lk: Aku lan sliramu
[03:32.35]Lk: ra wiso nyawiji..
[03:38.76]Lk: Nanging roso tresno iki,
[03:44.06]Lk: Sing neng njero ati,
[03:46.53]Lk: ora bakal lali..
[03:52.12]Lk: Tak jogo
[03:53.63]Lk: tresnaku mring sliramu,
[03:58.77]Lk: Ra bedo
[04:00.85]Lk: tresnamu marang aku..
[04:08.00]Lk: Tulung rungokno
[04:12.60]Lk: nadyan mung sedelo,
[04:16.70]Lk: Lagu iki tak gawe
[04:20.07]Lk: mung kanggo kowe..
[04:24.14]Lk: Tulung rungokno
[04:26.98]Lk: nadyan mung sedelo,
[04:30.93]Lk: Lagu iki tak tulis
[04:33.94]Lk: mung kanggo kowe..
[04:38.10]Lk: Tak jogo
[04:39.40]Lk: tresnaku mring sliramu,
[04:44.36]Lk: Ra bedo
[04:46.63]Lk: tresnamu marang aku..ho..
[04:53.23]
[04:55.00]=sayang, dimastedjo=
[05:22.00]
[05:24.00]>>>
[05:25.00]>>
[05:26.00]>
[05:27.00]Pr: Kutahu kau merindukan aku,
[05:33.75]Pr: Seperti aku merindumu..ho..
[05:43.80]
[05:45.01]Lk: Sayang wis dadi pepesti,
[05:50.51]Lk: Aku lan sliramu
[05:53.52]Lk: ra wiso nyawiji..
[05:59.18]Lk: Nanging roso tresno iki,
[06:05.01]Lk: Sing neng njero ati,
[06:07.41]Lk: ora bakal lali..
[06:13.16]Ft: Tak jogo
[06:15.30]Ft: tresnaku mring sliramu,
[06:20.38]Ft: Ra bedo
[06:21.96]Ft: tresnamu marang aku..
[06:30.93]Lk: Tulung rungokno
[06:33.65]Lk: nadyan mung sedelo,
[06:38.28]Lk: Lagu iki tak gawe
[06:40.61]Lk: mung kanggo kowe..
[06:45.14]Lk: Tulung rungokno
[06:47.83]Lk: nadyan mung sedelo,
[06:52.35]Lk: Lagu iki tak tulis
[06:54.99]Lk: mung kanggo kowe..
[06:59.24]Ft: Tak jogo
[07:00.77]Ft: tresnaku mring sliramu,
[07:05.80]Ft: Ra bedo
[07:08.65]Ft: tresnamu marang aku..ho..
[07:15.47]
————-
Full mp3:

Advertisements

One thought on “Sayang (dhimas tedjo)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s