Kangen Kowe (jo klitik)

Versi: Jo Klitik

Aku neng kene tansah ngelengake kowe,
Koyo ngene ora biso tak lalekne..
Kayu garing kuwi paribasane,
Aku neng kene tansah ngenteni kowe..

Sabendino atiku keloro-loro,
Ora biso nggoleki tambaning dhodho..
Kowe lungo kok ora teko teko,
Kowe tego tak suwun enggal balio..

Dhik..kowe ono ngendi,
Dhik..aku nggoleki..
Dhik..kowe ono ngendi,
Dhik..aku ngenteni..

reff:
Kembang kembang tebu kuwi paribasane,
Neng atiku kelingan nganti seprene..
Kembang kembang jambu awakku yo nganti kuru,
Opo kowe wis lali karo aku..

Sabendino atiku keloro-loro,
Ora biso nggoleki tambaning dhodho..
Kowe lungo kok ora teko teko,
Kowe tego tak suwun enggal balio..

reff:
Aku neng kene tansah ngelengake kowe,
Koyo ngene ora biso tak lalekne..
Kayu garing kuwi paribasane,
Aku neng kene tansah ngenteni kowe..

Sabendino atiku keloro-loro,
Ora biso nggoleki tambaning dhodho..
Kowe lungo kok ora teko teko,
Kowe tego tak suwun enggal balio..

Dhik..kowe ono ngendi,
Dhik..aku nggoleki..
Dhik..kowe ono ngendi,
Dhik..aku ngenteni..

reff:
Kembang kembang tebu kuwi paribasane,
Neng atiku kelingan nganti seprene..
Kembang kembang jambu awakku yo nganti kuru,
Opo kowe wis lali karo aku..

Sabendino atiku keloro-loro,
Ora biso nggoleki tambaning dhodho..
Kowe lungo kok ora teko teko,
Kowe tego tak suwun enggal balio..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *