Jawa Kalimantan


Versi: Kresna

Jroning ati aku tansah kelingan,
Rupo ayu sing gawe aku kasmaran..
Kepengen aku lan kowe pacaran,
Rino lan wengi kepengen sesandhingan..

Sanadyan sawetoro wektu pisahan,
Kowe neng jowo aku neng kalimantan..
Aku nelpun niat nembung katresnan,
Kowe malah nganggep aku mung guyonan..

reff:
Suwe aku nyimpen roso tresno,
Nanging kowe rung percoyo..
Ati saiki wis kondho,
Tresno neng jeroning dhodho..

Disekseni gedhene ombak segoro,
Aku bloko yen nduweni roso tresno..
Dhuh gusti mugi kasembadan sedyo,
Kalimantan jowo aku nembung tresno..

reff:
Jroning ati aku tansah kelingan,
Rupo ayu sing gawe aku kasmaran..
Kepengen aku lan kowe pacaran,
Rino lan wengi kepengen sesandhingan..

Sanadyan sawetoro wektu pisahan,
Kowe neng jowo aku neng kalimantan..
Aku nelpun niat nembung katresnan,
Kowe malah nganggep aku mung guyonan..

reff:
Suwe aku nyimpen roso tresno,
Nanging kowe rung percoyo..
Ati saiki wis kondho,
Tresno neng jeroning dhodho..

Disekseni gedhene ombak segoro,
Aku bloko yen nduweni roso tresno..
Dhuh gusti mugi kasembadan sedyo,
Kalimantan jowo aku nembung tresno..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *