Kangen (vivi rosalita)


Versi: Vivi Rosalita

Tak simpen ning ati, roso tresno iki
Mung siji sliramu, papujanku..
Duh kangen atiku, ra ono tambane
Sliramu kang biso ngilangake..

Ra kuat nggonku nggowo,
Roso kangen njroning dodo..
Tobato rumangsane,
Sliramu tak kangeni..

Tak simpen ning ati, roso tresno iki
Mung siji sliramu, papujanku..
Duh kangen atiku, ra ono tambane
Sliramu kang biso ngilangake..

Ra kuat nggonku nggowo,
Roso kangen njroning dodo..
Tobato rumangsane,
Sliramu tak kangeni..

reff:
Tak simpen ning ati, roso tresno iki
Mung siji sliramu, papujanku..
Duh kangen atiku, ra ono tambane
Sliramu kang biso ngilangake..

Ra kuat nggonku nggowo,
Roso kangen njroning dodo..
Tobato rumangsane,
Sliramu tak kangeni..

Ra kuat nggonku nggowo,
Roso kangen njroning dodo..
Tobato rumangsane,
Sliramu tak kangeni..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *