Kangen (vivi rosalita)


Vivi-Rosalita
Versi: Vivi Rosalita

Tak simpen ning ati, roso tresno iki
Mung siji sliramu, papujanku..
Duh kangen atiku, ra ono tambane
Sliramu kang biso ngilangake..

Ra kuat nggonku nggowo,
Roso kangen njroning dodo..
Tobato rumangsane,
Sliramu tak kangeni..

Tak simpen ning ati, roso tresno iki
Mung siji sliramu, papujanku..
Duh kangen atiku, ra ono tambane
Sliramu kang biso ngilangake..

Ra kuat nggonku nggowo,
Roso kangen njroning dodo..
Tobato rumangsane,
Sliramu tak kangeni..

reff:
Tak simpen ning ati, roso tresno iki
Mung siji sliramu, papujanku..
Duh kangen atiku, ra ono tambane
Sliramu kang biso ngilangake..

Ra kuat nggonku nggowo,
Roso kangen njroning dodo..
Tobato rumangsane,
Sliramu tak kangeni..

Ra kuat nggonku nggowo,
Roso kangen njroning dodo..
Tobato rumangsane,
Sliramu tak kangeni..
—————-
[ver: lyrics]
[ar: Vivi Rosalita]
[ti: Kangen]
[al: Dangdut Jaranan]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:14]
[id: sswcwbcq]
[00:01.00]Kangen – Vivi Rosalita
[00:31.00]
[00:34.00]>>>
[00:35.00]>>
[00:36.00]>
[00:37.00]Tak simpen ning ati,
[00:40.55]roso tresno iki..
[00:43.66]Mung siji sliramu,
[00:46.52]papujanku..
[00:50.94]Duh kangen atiku,
[00:53.23]ra ono tambane..
[00:57.04]Sliramu kang biso
[01:00.27]ngilangake..
[01:05.46]
[01:26.54]Ra kuat
[01:29.30]nggonku nggowo..
[01:33.58]Roso kangen
[01:35.89]njroning dodo..
[01:40.86]Tobato rumangsane,
[01:46.93]Sliramu tak kangeni..
[01:55.11]
[02:05.65]Tak simpen ning ati,
[02:07.91]roso tresno iki..
[02:12.44]Mung siji sliramu,
[02:14.85]papujanku..
[02:18.74]Duh kangen atiku,
[02:21.64]ra ono tambane..
[02:25.86]Sliramu kang biso
[02:28.06]ngilangake..
[02:32.64]Ra kuat
[02:34.65]nggonku nggowo..
[02:38.54]Roso kangen
[02:41.34]njroning dodo..
[02:45.94]Tobato rumangsane,
[02:51.93]Sliramu tak kangeni..
[03:00.00]
[03:03.09]=vivi rosalita,kangen=
[03:35.00]
[03:38.00]>>>
[03:39.00]>>
[03:40.00]>
[03:41.00]Tak simpen ning ati,
[03:43.56]roso tresno iki..
[03:47.80]Mung siji sliramu,
[03:50.15]papujanku..
[03:54.24]Duh kangen atiku,
[03:56.80]ra ono tambane..
[04:01.08]Sliramu kang biso
[04:03.57]ngilangake..
[04:08.10]Ra kuat
[04:09.82]nggonku nggowo..
[04:13.92]Roso kangen
[04:16.53]njroning dodo..
[04:21.07]Tobato rumangsane,
[04:27.51]Sliramu tak kangeni..
[04:32.95]Ra kuat
[04:34.50]nggonku nggowo..
[04:39.86]Roso kangen
[04:41.87]njroning dodo..
[04:47.14]Tobato rumangsane,
[04:53.38]Sliramu tak kangeni..
[05:00.00]
———-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s