Cinta

Versi: Lilin Herlina

Aduh senenge, kadhung ketemu larene
Lirik lirikan, ketemu ono ring ndalan..
Isun kepingin, gesah keloronan
Melaku bareng, ambi gandhengan tangan..

Kangene ati, nang riko sing biso lali
Kelibegan, koyo wader diuyahi..
Sing serantan, kepingin dadi siji
Liyo dino riko sun goleti..

reff:
Isun wis kadhung cinta,
Dicegah tambah membara..
Ati wis kadhung sayang,
Dipisah sing biso ilang..

Isun wis kadhung cinta,
Dicegah tambah membara..
Ati wis kadhung sayang,
Dipisah sing biso ilang..

Wis karepe ati ojo dialang-alangi,
Kelendi baen tetep sun lakoni..

reff:
Aduh senenge, kadhung ketemu larene
Lirik lirikan, ketemu ono ring ndalan..
Isun kepingin, gesah keloronan
Melaku bareng, ambi gandhengan tangan..

Kangene ati, nang riko sing biso lali
Kelibegan, koyo wader diuyahi..
Sing serantan, kepingin dadi siji
Liyo dino riko sun goleti..

reff:
Isun wis kadhung cinta,
Dicegah tambah membara..
Ati wis kadhung sayang,
Dipisah sing biso ilang..

Isun wis kadhung cinta,
Dicegah tambah membara..
Ati wis kadhung sayang,
Dipisah sing biso ilang..

Wis karepe ati ojo dialang-alangi,
Kelendi baen tetep sun lakoni..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *