Nyulayani Janji

Versi: Gandhes Sambadra

Ojo riko nyulayani janji,
Riko hang gawe larane ati..
Yo omong riko, yo wis sun turuti
Kari kari yoro nyulayani..

Opo riko wis tego temenan,
Welas isun sing apus-apusan..
Raino bengi yo dadi pikiran,
Mbrebes mili ati sing karuan..

reff:
Kadhung ngomong seru manise
Ati loro paran tambane..
Kadhung welas paran tandane,
Wong welase mung ring abang-abang lambe..

Opo riko wis tego temenan,
Welas isun sing apus-apusan..
Raino bengi yo dadi pikiran,
Mbrebes mili ati sing karuan..

reff:
Kadhung ngomong seru manise,
Ati loro paran tambane..
Kadhung welas paran tandane,
Wong welase mung ring abang-abang lambe..

Kadhung ngomong seru manise,
Ati loro paran tambane..
Kadhung welas paran tandane,
Wong welase mung ring abang-abang lambe..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *