Tulisan Tangan

Versi: Didi Kempot

Udan udan dalane lunyu,
Lintange ndhelik mbulane turu..
Langite mendhung ing wanci dalu,
Nambahi kangene atiku..

Sworo takbir ngelengke aku,
Pengen nangis jroning batinku..
Karep mulih ora nduwe sangu,
Ra biso sungkem romo lan ibu..

Aku sing neng paran,
Bisaku mung kirim layang..
Tulisan tangan,
Ono ing kartu lebaran..

Jane pengen bali,
Ing dino fitri kang suci..
Nyuwun pangaksami,
Sedoyo dosa dosa niki..

Udan udan dalane lunyu,
Lintange ndhelik mbulane turu..
Langite mendhung ing wanci dalu,
Nambahi kangene atiku..

reff:
Sworo takbir ngelengke aku,
Pengen nangis jroning batinku..
Karep mulih ora nduwe sangu,
Ra biso sungkem romo lan ibu..

Aku sing neng paran,
Bisaku mung kirim layang..
Tulisan tangan,
Ono ing kartu lebaran..

Jane pengen bali,
Ing dino fitri kang suci..
Nyuwun pangaksami,
Sedoyo dosa dosa niki..

Minal aidzin wal faizin,
Mohon maaf lahir dan batin..
Minal aidzin wal faizin,
Mohon maaf lahir dan batin..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *