Gambang Hang Ilang

Versi: Demy

MULO ISUN SING BISO,
URIP TANPO WELASE..
MERGO RING ATI WIS KADHUNG,
WELAS SAMPEK NONG NJERO BELUNG..

AREP.. ISUN GOLETI,
GAMBANG.. HANG ILANG IKI..
ADOH TETEP SUN PARANI,
MASIO BAEN, ONO NONG ENDI..

reff:
BALEKNO GAGE BALEKNO,
GAMBANG HANG RIKO GOWO..
MYAKNE ATI NEMU SENENGE,
BARENG RIKO SLAWASE..

PARIBASAN SAMPEK TEKAN PATI,
MAGIH ISUN ANTENI..
GEDHENE WELAS HANG SUN GOWO,
YO MUNG KANGGO RIKO..

AREP.. ISUN GOLETI,
GAMBANG.. HANG ILANG IKI..
ADOH TETEP SUN PARANI,
MASIO BAEN, ONO NONG ENDI..

reff:
BALEKNO GAGE BALEKNO,
GAMBANG HANG RIKO GOWO..
MYAKNE ATI NEMU SENENGE,
BARENG RIKO SLAWASE..

PARIBASAN SAMPEK TEKAN PATI,
MAGIH ISUN ANTENI..
GEDHENE WELAS HANG SUN GOWO,
YO MUNG KANGGO RIKO..

BALEKNO GAGE BALEKNO,
GAMBANG HANG RIKO GOWO..
MYAKNE ATI NEMU SENENGE,
BARENG RIKO SLAWASE..

PARIBASAN SAMPEK TEKAN PATI,
MAGIH ISUN ANTENI..
GEDHENE WELAS HANG SUN GOWO,
YO MUNG KANGGO RIKO..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *