Bojoku Mendem

Versi: Fia Hartatik

Ora ngiro mas ngene dadine,
Biyen anteng saiki rusak polahe..
Budhal esuk wis ora mesti mulihe,
Anak bojo ra tau dipikirne..

Keluyuran mas koyo isih legan,
Nduwe duit digawe ambur-amburan..
Sempoyongan ra biso jejeg lakune,
Teko ngomah ambune mendem wae..

Mendem bojoku mendem wae,
Ojo ngono mas ngemano ragane..
Mendem bojoku mendem wae,
Sabendino nuruti senenge dewe..

Kang tak suwun mas ayo elingo,
Ora suwe ono ndunyo mung sedelo..
Ayo bali metu ing dalane gusti,
Amemuji ayem tentrem urip iki..

reff:
Ora ngiro mas ngene dadine,
Biyen anteng saiki rusak polahe..
Budhal esuk wis ora mesti mulihe,
Anak bojo ra tau dipikirne..

Keluyuran mas koyo isih legan,
Nduwe duit digawe ambur-amburan..
Sempoyongan ra biso jejeg lakune,
Teko ngomah ambune mendem wae..

Mendem bojoku mendem wae,
Ojo ngono mas ngemano ragane..
Mendem bojoku mendem wae,
Sabendino nuruti senenge dewe..

Kang tak suwun mas ayo elingo,
Ora suwe ono ndunyo mung sedelo..
Ayo bali metu ing dalane gusti,
Amemuji ayem tentrem urip iki..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *