Mergo Omongan

Versi: Suliyana

ANGKUT ANGKUT TEMEMPLEK RING LAWANG,
OJO KATUT LAN OJO GUMAMPANG..
JO PERCOYO BARANG OMONGAN,
IKU KABEH YO DURUNG KARUAN..

WIS AKEH AKEH KEDADEAN,
MERGO OMONGAN YO DADI TUKARAN..
MULO NGOMONG KUDU DI JOGO,
KADHUNG SING BENER HE OJO CERITO..

reff:
WALANG KADUNG TEMEMPLEK NONG PARI,
KADHUNG NGOMONG YO HANG ATI ATI..
OJO MERGO KERONO OMONGAN,
BISO NGGAWE RUSAKE KONCOAN..

MULO LAMBE SING ONO BELUNGE,
KADHUNG NGOMONG SAK ENAKE UDELE..
SING GELEM MIKIR HANG DADI AKIBATE..

WIS AKEH AKEH KEDADEAN,
MERGO OMONGAN YO DADI TUKARAN..
MULO NGOMONG KUDU DI JOGO,
KADHUNG SING BENER HE OJO CERITO..

reff:
WALANG KADUNG TEMEMPLEK NONG PARI,
KADHUNG NGOMONG YO HANG ATI ATI..
OJO MERGO KERONO OMONGAN,
BISO NGGAWE RUSAKE KONCOAN..

MULO LAMBE SING ONO BELUNGE,
KADHUNG NGOMONG SAK ENAKE UDELE..
SING GELEM MIKIR HANG DADI AKIBATE..

WALANG KADUNG TEMEMPLEK NONG PARI,
KADHUNG NGOMONG YO HANG ATI ATI..
OJO MERGO KERONO OMONGAN,
BISO NGGAWE RUSAKE KONCOAN..

MULO LAMBE SING ONO BELUNGE,
KADHUNG NGOMONG SAK ENAKE UDELE..
SING GELEM MIKIR HANG DADI AKIBATE..
SING GELEM MIKIR HANG DADI AKIBATE..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *