Jeruji Wesi

“Jeruji Wesi Demy”

Wis telung sasi, ndhek njero jeruji
Wis telung sasi, aku ora bali..
Nelongso rasane, mangan lawuh tempe
Sikso rogo, tak songgo dewe..

Pancen salahku ora nggugu kandhamu,
Saiki tak lakoni hukumanku..
Ora sikso rogo, sing tak sambati,
Eling anak bojo nyikso neng ati..

reff:
Jeruji wesi, kang nyekseni
Roso kangenku, marang sliramu yayi..
Jeruji wesi, kang mageri
Gedhene tresnoku kang suci..

Pancen salahku ora nggugu kandhamu,
Saiki tak lakoni hukumanku..
Ora sikso rogo, sing tak sambati
Eling anak bojo nyikso neng ati..

reff:
Jeruji wesi, kang nyekseni
Roso kangenku, marang sliramu yayi..
Jeruji wesi, kang mageri
Gedhene tresnoku kang suci..

Jeruji wesi, kang nyekseni
Roso kangenku, marang sliramu yayi..
Jeruji wesi, kang mageri
Gedhene tresnoku kang suci..
Gedhene tresnoku kang suci..
Ho ho……

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *