Sapa Kita Sapa Sira

Versi: Hendy Deles Putra

Sapa kita sapa sira,
Sekien kita wis pisah..
Bonggan sira nggawe lara,
Hianat cinta..

Nyolong laku sing gurian,
Selingkuh karo wong liyan,
Hukum karma pasti ana, ana ning dunia..
Najan cangkem ngomong pasrah,
Batin kakang bli nerima..

reff:
Umah gendeng nok sapunana,
Abot enteng nok lakonana..
Ngelakoni belajar nerima..

Sapa kita wis sapa sira,
Sekien dalan kita beda..
Percuma wis langka cinta..
Anggep bae hubungan kita,
Kaya turu mung seliliran..
Anggep bae ngimpi seliyepan..

Nyolong laku sing gurian,
Selingkuh karo wong liyan,
Hukum karma pasti ana, ana ning dunia..
Najan cangkem ngomong pasrah,
Batin kakang bli nerima..

reff:
Umah gendeng nok sapunana,
Abot enteng nok lakonana..
Ngelakoni belajar nerima..

Sapa kita wis sapa sira,
Sekien dalan kita beda..
Percuma wis langka cinta..
Anggep bae hubungan kita,
Kaya turu mung seliliran..
Anggep bae ngimpi seliyepan..

Nyolong laku sing gurian,
Selingkuh karo wong liyan,
Hukum karma pasti ana, ana ning dunia..
Najan cangkem ngomong pasrah,
Batin kakang bli nerima..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *