Sing Keturutan

Versi: Mia MS

Rumongso tah riko sun demeni,
Keroso tah riko sun kedani..
Sing raino bengi sun anteni,
Ngarep welas iki diimbangi..

reff:
Aju kelendi awak iki,
Kepingin nyandhing sing keturutan..
Nyang endi maning isun gowo,
Tatune ati keliwat perih..

Rumongso tah riko sun demeni,
Keroso tah riko sun kedani..
Sing raino bengi sun anteni,
Ngarep welas iki diimbangi..

reff:
Aju kelendi awak iki,
Kepingin nyandhing sing keturutan..
Nyang endi maning isun gowo,
Tatune ati keliwat perih..

Aju kelendi awak iki,
Kepingin nyandhing sing keturutan..
Nyang endi maning isun gowo,
Tatune ati keliwat perih..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *